Een badkamer met een warm karakter

Huiselijk en natuurlijk
  • Modern chic
Een badkamer met een warm karakter
Complete badkamer
Oppervlakte:
11m2
Merken in dit project:

De House Line badkamer kenmerkt zich door het gebruik van warme, neutrale kleuren en strakke lijnen. Dankzij de diepte verschillen in de wanden, meubels en nissen ontstaat er een speelse vormgeving in het interieur.

Het op maat gemaakte wastafelblad geeft de badkamer een exclusieve uitstraling en is een prachtige blikvanger. In samenspel met de op maat gemaakte spiegel creëren we een luxe badkamer met een geheel eigen uitstraling.

Een innovatieve indeling met een hoogwaardige afwerking

De indeling van een badkamer bepaalt voor een groot deel het gebruiksgemak. Zo hebben we gekozen voor een maatwerk wastafelmeubel met een groots blad waar veel ruimte is voor badkameraccessoires. Het zwevende karakter van het wastafelmeubel geeft een ruimtelijk effect en de mogelijkheid om er een krukje onder te plaatsen. De schuivende douchedeuren zorgen voor meer bewegingsruimte en voorkomen druppels op de vloer bij het openen van de douchedeur. Het bad staat op een prominente plek in de badkamer en is deels ingebouwd tegen twee wanden aan. Hierdoor creëren we de mogelijkheid om een badkraan in de badombouw te verwerken.  Naast de slimme indeling van deze badkamer is er ook gekeken naar creatieve toevoegingen in de ruimte. Door een mooie nis te creëren met een bijzondere steenstrip, is er een doorbreking gerealiseerd die opvalt en ruimte biedt voor interieuraccessoires. De combinatie van de sfeer en structuur van de steenstrips en het houten badkamermeubel zorgt voor een natuurlijke uitstraling in deze badkamer.

House Line
(1) De lage badkamerkast tegen de wand biedt ruimte voor badkamerspullen, zitruimte en een verhoging om de kinderen af te drogen.(2) Dankzij de ingebouwde nis met toiletaccessoires ontstaat er meer rust en eenheid in de uitstraling van de badkamer. (3) Bij de douche zijn beweegbare delen toegevoegd om de warmte in de douche te behouden.
Baderie natuurlijke badkamer
Baderie ruime inloopdouche
Baderie badkamerinspiratie - strak wastafelblad
Baderie natuurlijke badkamer

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent.

Start StijlAnalyse

Creëer een opvallende nis met een bijzondere tegel

Wij vinden het een ontzettend leuke uitdaging om onze klant te verrassen met creatieve en unieke oplossingen in de badkamer. Zo hebben we in deze badkamer een grote nis gecreëerd die een extra bijzonder effect heeft dankzij het gebruik van steenstrips. De nis valt direct op, zorgt voor een onderbreking in de wand én biedt ruimte voor mooie accessoires. Door met een bijzondere tegel te werken in zo’n nis ontstaat er een fraaie eyecatcher die de badkamer net wat uitzonderlijker maakt. Dankzij de steenstrips versterken we ook nog eens die pure natuurlijke stijl die in deze badkamer helemaal tot zijn recht komt.

Baderie natuurlijke badkamer steenstrips
Baderie natuurlijke badkamer

Een palet van pure en warme materialen

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1559119116/2019-05/_uitsnede-eiken-grey-wash_dekker_badkamermeubel_lanesto_celio_sfeer_met_kleurenpallet_3.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1559119161/2019-05/wandtegel_tgn_brickstone-new-beige-kwartsiet-natuursteen-steenst.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1559119235/2019-05/wandtegel_tgn_kottoxl_calce%20ecru%201255508-300x150.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1559119268/2019-05/_Uitsnede-lade-eiken-grey-wash_dekker_Celio_badkamermeubel.jpg

Het inrichten van een rustgevende, warme badkamer vraagt om de juiste technische en vooral creatieve kennis. Advies nodig? Kom eens langs.

Afspraak maken
Meester tip

Door te variëren met diverse tegels ontstaat er meer diepte

Kies een tegel, of bijzondere manier van tegelen, voor in de nis die past bij jouw smaak en badkamer. Van een mooie mozaïek, een geometrische tegel tot een wand betegeld in een visgraat motief. Door te variëren met diverse tegels ontstaat er ook nog eens meer diepte in wanden en vormen in de badkamer.

Heerlijke douchen onder de juiste douchekop

Een regendouche is verkrijgbaar in verschillende designs en uitvoeringen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Baderie regendouche
Baderie Hansgrohe raindance regendouche
Hansgrohe douchekop
Baderie Hansgrohe raindance regendouche
Hansgrohe Raindance
Baderie Hansgrohe raindance select regendouche
Hansgrohe Raindance
Ilse onze badkamermeester
Onze Badkamermeester

Warmte in kleuren en in natuurlijke materialen zorgt direct voor een ontspannen en aangenaam effect in een badkamer.

IlseIlse

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Een badkamer met een mystieke uitstraling

  • Strak design
  • Modern chic
Baderie - Een badkamer met een mystieke uitstraling