Wellness

Een badkamer kan zoveel meer zijn dan alleen een plek om je te wassen, te douchen en de tanden te poetsen. Wat denk je van een watervaldouche, een stoomcabine, of misschien zelfs een ingebouwde zonnestudio? Maak van jouw doucheruimte een luxueuze relaxruimte!

 

Sunshower black
Sunshower
Cleopatra

Watervaldouche

Wil je genieten van een weldadige douche-ervaring? Dan is een watervaldouche misschien wat voor jou! Het genot van liters water die neervallen en het lichaam die opkikker geven die het nodig heeft!

Watervaldouche

Stoomcabine

Misschien wil je een eigen sauna in huis, maar heb je niet de ruimte om er een hele kamer aan op te offeren? Dan kan een stoomdouche een perfecte tussenweg zijn. Genieten van weldadige warmte in jouw eigen badkamer. Gevolgd door een verkwikkende douche. Alles op één plek!

Wil je meer weten over stoomcabines?

Wellness

Zonnestudio

In een luxueuze relaxruimte kan een zonnebank niet ontbreken. Een Feel Good Shower biedt je de mogelijkheid om weldadige infraroodwarmte terwijl je onder de douche staat. Dit kan veel fysieke klachten verhelpen. De luxe uitvoering van de Feel Good Shower heeft een UV-lamp, waarmee je onder de douche kunt zonnen!

Baderie - Zondouchen

Wil je meer weten over wellness? Maak een afspraak met één van onze badkamermeesters.

Formulier aan het laden...