Baderie x vt wonen & Design Beurs

De vt wonen & Design Beurs opent van 3 t/m 8 oktober 2023 voor de 31ᵉ keer haar deuren. EXPO Greater Amsterdam biedt met maar liefst 25.000 m² de nodige wonen en design inspiratie en staat zeker dit jaar garant voor een overvloed aan badkamerinspiratie.  

Met trots delen we mee dat wij, met Baderie, aanwezig zullen zijn. Met een stand van maar liefst 54 m², vol met dé laatste trends van dit moment.
Dit mag je dus niet missen! Bezoek ons tijdens de beurs #6.200

vtwonen beurs x Baderie

Wat kun je van ons verwachten? 

✔       Laat een gratis gedetailleerd 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer maken. 

✔       Beleef je ontwerp in virtual reality voor een levensechte ervaring. 

✔      Ontdek de nieuwste innovaties, noviteiten én trends! 

Koop nú je tickets met onze exclusieve kortingscode. Gebruik de code “BADERIE23” bij het bestellen van je tickets op go.vtwonen.nl/korting en ontvang €10 korting per ticket. 

 

Stijlen

Klik op een van de onderstaande stijlen voor meer informatie:

Badkamer 2024
Solid Ground Luxury

Solid Ground Luxury belichaamt verfijning door het gebruik van natuurlijke vormen en materialen. De luxueuze uitstraling wordt versterkt door gedetailleerde afwerkingen, waaronder het grof geaderde marmer en de aardse tinten.

Toiletopstelling
Rough Nature

Ontdek de magie van Rough Nature in je badkamer. Deze ruimte straalt een natuurlijke charme uit door de aardse tinten en grof geaderde marmer. Laat je betoveren door de harmonie tussen ruig en verfijnd, en beleef de rust van een oase van comfort.

Doucheopstlling
Hint of Mint

Stap in een badkamer vol wonderen met gouden accenten en een licht zeegroene tint die een vleugje Arabische elegantie toevoegt. Het kleurenpalet straalt rust uit, terwijl de subtiele gouden details glamour brengen.

Meubelopstelling LoooX
Urban Nomad

Urban Nomad is een oase van rust en stijl. De strakke lijnen en moderne materialen creëren een verfijnde ambiance. Ervaar de verfrissende sfeer die doet denken aan een luxueus hotel.

Meubelopstelling vtwonen
Floral Flood

Laat de bloempatronen natuurlijk vloeien op je wanden, waardoor een kalmerende en verfrissende sfeer ontstaat. Breng de schoonheid van de natuur naar binnen en geniet van een ontspannende badkamerervaring omringd door de betoverende allure van bloemen