Rough Nature

Stap binnen in de magische wereld van Rough Nature, waar je toiletruimte een natuurlijke charme uitstraalt dankzij aardse tinten en grof geaderd marmer. Hier wordt ruig gecombineerd met verfijning, en het resultaat is een plek waar tijdloze elegantie en rust samenkomen, alles in het comfort van je eigen huis.

Moodboard stijl
Nice day
Hotbath Gal
Close up

Features

Sanibell INK-collectie 

De Nice Day fontein met ovale kom, afkomstig uit de Sanibell INK-collectie, is een blikvanger in deze ruimte. In glans wit uitvoering voegt het een vleugje frisheid en stijl toe. Deze fontein is een voorbeeld van slim ontworpen oplossingen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder concessies te doen aan het ontwerp. Hier kun je stijlvol en comfortabel transformeren, zelfs in de kleinste kamers.

Hotbath - Gal 

De Hotbath fonteinkraan uit de Gal-collectie is een perfecte aanvulling op deze toiletopstelling. Deze verfijnde en stoere kraan voegt een vleugje perfectie toe aan de ruimte. Het is een voorbeeld van zorgeloosheid en vakmanschap.

Stijlvolle tegels 

De wandtegel in marmerbruin van Dune, in de kleur Mount Peak, voegt een warme en rustieke uitstraling toe aan de toiletruimte. Het grof geaderde marmer geeft de ruimte karakter en diepte, terwijl de vloertegel van Douglas & Jones uit de Magnum-serie zorgt voor een solide basis. Samen creëren ze een harmonie tussen ruig en verfijnd.