Urban Nomad

Meubelopstelling 

Stap binnen in Urban Nomad, waar verfijnde rust en stijl samenkomen om een badkamer te creëren die doet denken aan een luxueus hotel. De strakke lijnen en moderne materialen van deze opstelling geven je het gevoel dat je een oase van elegantie hebt betreden. Hier kun je de dagelijkse sleur achter je laten en genieten van een ultiem ontspannende ervaring.

LoooX furniture collection
Moodboard Urban Nomad
LoooX opzetwastafel
Wandlamp LoooX

Features 

LoooX 

Een opvallend kenmerk is de LoooX Wooden Facet Stripes uit de LoooX Furniture Collection. Dit wastafelmeubel heeft een slank ontwerp en een retro uitstraling, dankzij de verticale strepen op de voorkant. Het voegt een vleugje vintage charme toe aan de moderne esthetiek van de badkamer.

De LoooX Ceramic Raw opzetwastafel in de prachtige kleur Calacatta is een blikvanger op zich. De subtiele elegantie van dit stuk voegt een vleugje luxe toe aan de badkamer. Het is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich.

Om de ambiance te versterken en een ontspannen woonkamergevoel te creëren, hebben we de LoooX Twist wandlamp in mat zwart toegevoegd. Deze lamp is beweeglijk, waardoor je de ledverlichting naar elk gewenst punt kunt draaien. Het draagt bij aan de sfeer van de ruimte en voegt een speels element toe aan het ontwerp.

Hansgrohe wastafelkraan 

Voor de finishing touch hebben we gekozen voor de Hansgrohe Tecturis S wastafelkraan in mat zwart. Deze eenhandige wastafelkraan is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met het AirPower-systeem wordt lucht in het water toegevoegd, waardoor de kraan minder spettert in de wastafel. Het is een voorbeeld van doordacht design dat zowel esthetiek als functionaliteit omarmt.