Hint of Mint

Doucheopstelling

Welkom in de betoverende wereld van Luxe Arabische Charme, waar je wordt verwelkomd door gouden accenten en een zacht zeegroene tint die een vleugje Arabische elegantie toevoegt aan je badkamer. Dit kleurenpalet straalt een diepe rust uit, terwijl de mozaïektegels en subtiele gouden details een exotisch en glamoureus gevoel creëren. Dit is een oase van ontspanning met een vleugje Midden-Oosterse charme.

Sunshower
Moodboard hint of mint
Regn Nature inloopdouche
Regn douche

Features

Regn Nature inloopdouche 

Het pronkstuk van deze doucheopstelling is de Regn Nature inloopdouche. Het elegant design gaat hand in hand met duurzaam veiligheidsglas. Wat deze variant echt bijzonder maakt, is de unieke houtlook, die een natuurlijke en warme sfeer in je badkamer brengt. 

Sunshower

Hier ontdek je ook de Sunshower, een toonbeeld van gezondheid en welzijn. De verwarmende infrarood- en laag gedoseerde UV-lichtfuncties dragen bij aan een fitte, vitalere, en energiekere levensstijl. 

Regn regendouche 

Voor de liefhebbers van minimalistisch design hebben we de Regn thermostatische regendouche. Met zijn strakke vormgeving past deze perfect in elke badkamerstijl. Bovendien is hij verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw persoonlijke badkamerstijl.