Badkamertrend Solid Earth

natuurlijk, rustgevend, warm

De sfeer van de natuur naar binnen halen? Dat kan met de Solid Earth badkamertrend. In deze trend doet alles natuurlijk, rustgevend en zacht aan, net als in de natuur. Van kleuren tot materialen, alles is tot in de details uitgewerkt. 

Solid Earth badkamertrend

Neutrale badkamer

In een natuurlijke badkamer staat rust centraal. Je kunt hier écht even een momentje voor jezelf nemen, zodat je 's ochtends fris aan je dag kunt beginnen of in de avond helemaal kunt ontspannen na een drukke dag. Daarnaast zorgen natuurlijke tinten in de badkamer voor een open sfeer. 

Aardse kleuren

De kleuren die horen bij de Solid Earth badkamertrend zijn best uiteenlopend, maar ze hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk aardse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan terracotta, roestig oranje, smaragdgroen, bruin en beige. Zo heb je altijd het gevoel alsof je rondloopt in de herfst, maar dan in je eigen badkamer. Heel mooi, is het als deze verschillende tinten met elkaar gecombineerd worden. Zo past bijvoorbeeld een houten wastafelmeubel in bruine kleur perfect bij een warme groene kleur op de muur of in de accessoires! Welke kleur je ook kiest, als alles tot in de details perfectie uitstraalt, is je nieuwe badkamer straks goud waard. 

Aardse kleuren badkamertrend

Warme materialen

Op het gebied van materialen zien we de meest prachtige varianten van hout en zelfs betonlook, maar ook marmer past perfect bij deze trend. Het gebruik van deze natuurlijke materialen voegt niet alleen warmte toe, maar geeft ook karakter aan elke ruimte. Durf te experimenteren met verschillende aardse kleurtonen, houtsoorten en structuren. Juist de combinatie van al deze elementen vormt de basis voor een warm en uitnodigend huis. 

Solid Earth badkamertrend
Solid Earth badkamertrend groen bad
Solid Earth trend
Tegels Solid Earth badkamertrend

Past de Solid Earth badkamertrend helemaal bij jou? Maak een afspraak en laat je adviseren door één van onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Natuurlijke touch

Voor een subtiele aanpak kun je gebruik maken van natuurlijke accessoires, zoals een ronde spiegel of opbouwkom. Er is een uitgebreide keuze aan organische spiegels, rond en ovaal in verschillende kleuren. Daarnaast kun je met accessoires de natuurlijk touch toevoegen, waardoor je badkamer vanzelf een natuurlijke look krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een rieten wasmand of andere rieten accessoires. Hierdoor wordt jouw badkamer een plek waar je écht heerlijk kunt ontspannen. 

Details maken het geheel

Wanneer alle details kloppen, wordt je badkamer een heerlijk toevluchtsoord. Creëer eenheid in je badkamer door bijvoorbeeld alle kranen in dezelfde stijl en kleur te nemen. Kies je bijvoorbeeld voor een zwarte kraan, voor een wat stoerdere look, stijl de rest van de badkamer dan ook af met zwarte accenten. 

Zwarte accessoires