Badkamertrend Curved Lines

speels, zacht, elegant

Een harmonieuze en uitnodigende sfeer in de badkamer creëren? Dat kan met de Curved Lines badkamertrend. Strakke lijnen maken plaats voor zachte, gebogen vormen. Gebogen lijnen zijn een opvallende trend die vaak comfort, zachtheid en een organische uitstraling met zich meebrengen. 

Curved Lines badkamertrend

Speelse vormen

In veel badkamers overheersen strakke, minimalistische ontwerpen met veel rechte hoeken. De Curved Lines badkamertrend doorbreekt dit patroon door gebruik te maken van zachte, afgeronde vormen die een uitnodigende en harmonieuze sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan een badmeubel met afgeronde hoeken. Dan weet je zeker dat jouw badkamer helemaal trendproof is! 

Rijke materialen

Hout, travertin, linnen en fluweel zijn materialen die helemaal passen bij de badkamertrend Curved Lines. Hout wordt vooral gebruikt om extra diepte in de ruimte te creëren, bijvoorbeeld door houten latjes op de muur te plaatsen. Deze rijke materialen kun je ook op een andere manier terug laten komen in de badkamer, bijvoorbeeld zoor opbouwkommen in travertinlook. Ronde opbouwkommen sluiten perfect aan bij deze badkamertrend en afgewerkt in natuursteen zorgt voor de perfecte combinatie. 

Curved Lines in de badkamer
Curved Lines badkamertrend
Rijke materialen
Organische vormen

Past deze trend helemaal bij jouw stijl? Maak een afspraak en laat je adviseren door één van onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Ronde accessoires

Om een speels effect te creëren in de badkamer, kun je ervoor kiezen om strakke lijnen te combineren met ronde vormen. Zo kun je een strak badmeubel combineren met een organische spiegel, of juist andersom! 

Ronde accessoires in de badkamer

Warme badkamer

Het is natuurlijk superfijn om extra warmte in de badkamer te hebben, vooral tijdens koudere dagen. Voor de meest comfortable verwarming kun je kiezen voor vloerverwarming. Onmisbaar in iedere ruimte is een (design)radiator, voor dat extra beetje warmte. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar ook mooi om te zien, te voelen en te ervaren. Naast de strakke, welbekende radiatoren zijn er ook modellen die perfect aansluiten bij deze trend. 

Warme badkamer met designradiatoren

Gezellige tegeltjes

Wil je jouw badkamer een upgrade geven door nieuwe tegels te plaatsen? Tegels die helemaal passen bij de Curved Lines badkamertrend zijn vaak uitgevoerd in rustgevende kleuren. Ze brengen een natuurlijke en ontspannen sfeer in elke ruimte. De organische vorm biedt eindeloze mogelijkheden.