Badkamertrend: Black Gold

Zwart en goud

Qua kleurenpalet is dit een van de spannendste trends. Zwart is bezig aan een opmars in het interieur en dat zien we ook terug in de badkamer. De kleur is gewaagd, maar ook stijlvol en stoer. Wie durft voert het zwart ver door, maar een zwarte contrastmuur of een matzwarte doucheset is ook prachtig. Eén ding is zeker: zwart voelt zich in veel badkamers thuis, wat jouw woonsmaak ook is. Met fraaie gouden accenten zoals een kraan, douchegoot of schakelaar, in glanzende of matte uitvoering, geef je jouw badkamer een wow-effect.

Black Gold headerbeeld nieuw
Baderie - Easy Drain douchegoot
Baderie - zwarte wastafelkraan
Baderie - gouden wastafelkraan en accessoires
Baderie - gouden kraan

Benieuwd of deze badkamertrend bij jou past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de StijlAnalyse.

Start StijlAnalyse

Getrommeld messing, geborsteld koper en glanzend chroom passen ook goed bij de badkamertrend Black Gold. Het zijn materialen met een doorleefde uitstraling, die karakter geven aan jouw badkamer. Koper en brons worden gebruikt in accessoires en detaillering, zoals verlichting, douchegoten en schakelaars. Zo is jouw badkamer helemaal in stijl. Voor een mooi contrast kunt je matte en glanzende materialen met elkaar combineren.

Baderie - Black en Gold badkamer
Riverdale wastafelmeubel
Baderie - Axor gouden kraan
Axor kraan

Strak en minimalistisch

In een badkamer waar de nadruk ligt op uitgesproken kleuren en materialen, zijn strakke en minimalistische vormen een rustpunt. Ronde en rechthoekige vormen zonder poespas worden in deze trend gecombineerd. Kies voor één of hooguit twee blikvangers in kleur, materiaal of vorm en houdt de rest neutraal. Zo maakt je van jouw badkamer een ultieme relaxplek. Is Black Gold jouw favoriete badkamertrend, dan is het belangrijk dat kleuren, materialen en vormen in balans zijn. Onze ervaren badkamerontwerpers staan voor je klaar om je daarbij te helpen.

Baderie - Villeroy & Boch Finion opbergkast
Baderie - Villeroy & Boch Finion opbergkasten
Baderie - zwarte badkamer
Baderie - zwarte toiletruimte

Ben je er nog niet uit of deze trend bij je past? Onze badkamermeesters inspireren je graag! Vraag een adviesgesprek aan.

Afspraak maken
Black Gold headerbeeld nieuw

Wil je meer inspiratie? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Formulier aan het laden...