Black Gold badkamer trend

Zwart en goud

Qua kleurenpalet is dit een van de spannendste trends voor 2018. Zwart is bezig aan een opmars in het interieur en dat zien we ook terug in de badkamer. De kleur is gewaagd, maar ook stijlvol en stoer. Wie durft voert het zwart ver door, maar een zwarte contrastmuur of een matzwarte doucheset is ook prachtig. Eén ding is zeker: zwart voelt zich in veel badkamers thuis, wat uw woonsmaak ook is. Met fraaie gouden accenten zoals een kraan, douchegoot of schakelaar, in glanzende of matte uitvoering, geeft u uw badkamer een wow-effect.

Getrommeld messing, geborsteld koper en glanzend chroom passen ook goed bij de badkamertrend Black Gold. Het zijn materialen met een doorleefde uitstraling, die karakter geven aan uw badkamer. Koper en brons worden gebruikt in accessoires en detaillering, zoals verlichting, douchegoten en schakelaars. Zo is uw badkamer helemaal in stijl. Voor een mooi contrast kunt u matte en glanzende materialen met elkaar combineren.

Retro Revival blauw badkamermeubel
Retro Revival tegels
Retro Revival tegels

Strak en minimalistisch

In een badkamer waar de nadruk ligt op uitgesproken kleuren en materialen, zijn strakke en minimalistische vormen een rustpunt. Ronde en rechthoekige vormen zonder poespas worden in deze trend gecombineerd. Kies voor één of hooguit twee blikvangers in kleur, materiaal of vorm en houdt de rest neutraal. Zo maakt u van uw badkamer een ultieme relaxplek. Is Black Gold uw favoriete badkamertrend, dan is het belangrijk dat kleuren, materialen en vormen in balans zijn. Onze ervaren badkamerontwerpers staan voor u klaar om u daarbij te helpen.

Black Gold handdoeken kast Black Gold handdoeken kast
Black Gold badkamer zwart