Tegel showroom Oisterwijk

In de buurt van Boxtel, Tilburg en Den Bosch vind je onze tegel showrooms Oisterwijk. Ontdek onze inspirerende complete badkamers en bekijk ons uitgebreid assortiment van de mooiste tegels. Bezoek een van de badkamer en tegel showrooms van Noord-Brabant en plan alvast een persoonlijk adviesgesprek in.

Neem de tijd en laat je inspireren in onze showroom boordevol tegels.

Kom naar onze winkel voor de perfecte tegel. Of je nu op zoek bent naar een prachtige badkamertegel of duurzame tegels voor buitengebruik, wij hebben alle tegelsoorten voor je klaarliggen. Maak online alvast jouw afspraak en ga aan de slag met onze Tegelmeester – voor het vinden van de tegel die helemaal past bij jou, je woning en idee.

Badkamertegels
Toilettegels
Keukentegels
Wandtegels

Neem de tijd en laat je inspireren in onze showroom boordevol tegels.

Bekijk onze tegels

Bezoek onze Tegel Showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om vloer- of wandtegels. Neem de tijd om door de verschillende tegel stijlen te wandelen en bezoek onze inspirerende showroom met 1000m2 aan tegels.

Het volledig aanpakken van huiskamervloeren en badkamers op één adres. Het begint bij Baderie Smits, de badkamer en tegelvloeren specialist in de regio Oisterwijk.

Tegelmeester Baderie Smits

Showroom tegels buiten
Buitentegels showroom
Terrastegels vtwonen
Baderie Studio line afbeelding

Bezoek onze Badkamer Showroom

Afspraak maken

Baderie Oisterwijk

Laat Baderie de vloer leggen en u zult elke dag genieten van een stukje Oisterwijks vakmanschap in uw woonkamer!

Afspraak maken bij Baderie

Buitentegels: buiten dezelfde stijl als binnen

Net als binnen, wil je ook buiten de juiste sfeer. Met ons assortiment buitentegels creëer je probleemloos de gewenste sfeer voor uw tuin, balkon of terras! Keramische tegels hebben vaak minder onderhoud nodig dan natuursteen tegels. Kom snel naar onze showroom en laat je adviseren over de verschillende types tegels.

Vloertegels voor woonkamers

Binnen het aanbod vloertegels voor woonkamers zijn ook veel stijlen en sferen te vinden. Wilt u de woonkamer een betonlook geven of gaat u liever voor een strakke moderne woonkamer. Alles is mogelijk dankzij ons ruime aanbod. De woonkamertegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen.

Wand- en vloertegels voor keukens

Hieronder staan alle keukenwandtegels voor je op een rijtje. Alle stijlen zijn hier te vinden, van modern tot klassiek en van houtlook tot betonlook! Gebruik je de keuken als werkplek of als leefruimte? De juiste sfeer wordt bepaald door de juiste tegels.  De wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen.

Tegel merken

Een beeld krijgen van de merken die we aanbieden? De verschillen zien en afstemmen welk merk het beste bij u past? Kijk dan hier naar de verschillende merken die wij aanbieden en ontdek, welk merk het beste past in uw huis! Denk aan merken zoals Villeroy & Boch, Venis, vtwonen en nog veel meer van deze grote merken.
Tegel merken
Mosa Tegels