Baderie Horst - Horst

Over Baderie Horst

Baderie Horst is gevestigd in het Interchalet shoppingcenter in Horst! De volledig nieuwe showroom (525m2)  van Baderie Horst is ingericht volgens de laatste badkamertrends. De allernieuwste producten en mooiste badkamers kunt u bij Baderie Horst komen bewonderen. Baderie Horst is onderdeel van Gebr. Janssen te Beugen, dus u profiteert direct van de kwaliteit en het vakmanschap dat zij sinds 1886 aan hun klanten leveren.

Complete badkamers en toiletruimtes

Bent u op zoek naar een complete badkamer of toiletruimte? Dan bent u bij Baderie Horst aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een gevarieerde collectie badkamers en toiletruimtes, die door onze topontwerpers zijn samengesteld. De producten, kleuren en materialen zijn allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd! Wij nodigen u graag uit om onze badkamers en toiletruimtes in Horst te komen bewonderen. U kunt dan ook onze A-merken en natuurlijk de producten van het eigen Baderie merk zien en voelen.

Uw badkamer van A tot Z

Baderie Horst denkt graag met u mee, ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd wel een oplossing die bij uw wensen, ruimte en natuurlijk budget past. Onze vakkundige installateurs kunnen de badkamer van het begin tot eind voor u realiseren, van het sloopwerk tot het afmonteren, alles kan door Baderie Horst worden verzorgd.

Bezoek onze showroom

Uw bezoek aan onze showroom levert u een goed gevulde Baderie tas op. In deze gratis tas vindt u het Baderie Badkamerhandboek met informatie en inspiratie over alles wat u over badkamer en sanitair moet weten. Wij verwelkomen u graag bij Baderie Horst! Wij zijn op iedere werkdag tot 21.00 uur geopend en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur! Veel en gratis parkeergelegenheid!

Plan een afspraak met onze badkamerspecialist