Baderie Dam - Terneuzen

Baderie Dam

Over Baderie Dam

Baderie Installatiebedrijf Dam is een totaalinstallatiebedrijf waardoor u alles in één hand kunt laten uitvoeren. Dit betekent dat u niets hoeft te regelen. Wij nemen  alle zorg uit handen, vanaf de opdracht tot aan de oplevering en dat alles volgens uw eigen wensen.

Badkamers Terneuzen

Met onze jarenlange ervaring kunt u zich in onze showroom laten voorlichten over de laatste trends op het gebied van sanitair en wellness. De badkamer wordt steeds meer een relaxruimte waarin de whirlpool, de stoomdouchecabine of sauna een plaats vinden. Uw badkamer kan bij Baderie Dam worden ingericht compleet met verlichting, vloerverwarming, diverse soorten tegels en plafondsystemen.
In een gesprek met een van onze verkoopadviseurs in de showroom kunt u uw wensen kenbaar maken en u laten adviseren waarna wij voor u een duidelijke en overzichtelijke offerte maken.

Alle werkzaamheden worden onder de verantwoording van Baderie Dam uitgevoerd. Na de oplevering ontvangt u een uniek Baderie garantiecertificaat met naast de gebruikelijke garanties op de diverse producten 5 jaar garantie op de installatie.

Waar ligt onze badkamer showroom?

Baderie Dam is sinds medio 2009 verhuist naar een nieuwe locatie, gelegen op de Mr. F.J. Haarmanweg 31 in Terneuzen. In 2010 behaalde Baderie Dam de tweede plaats in de verkiezing tot ‘Baderie van het jaar’.