Reviews Baderie Veldhoven

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over ons?

De renovatie van een badkamer is een ingrijpende verbouwing. 25 jaar geleden door Veldhoven aangelegd en nu volledig vernieuwd. Vanaf het ontwerp tot oplevering klopt alles. Een complete offerte zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Goed werk kost geld maar geeft ook veel comfort. Er zijn in het werk nog diverse momenten dat er wat moet worden aangepast en het is fijn dat dat allemaal is voorzien. De uitvoering is voorbeeldig. Er wordt netjes gewerkt, opgeruimd en er is voortdurend overleg om een zo'n optimaal mogelijk resultaat te halen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Onze renovatie betrof complete badkamer en 2 toiletten. Alles binnen de afspraken en naar volle tevredenheid.

Vera

Wij hebben al zo'n 25 jaar een prima zakelijke relatie met Baderie Veldhoven . Tijdens die periode hebben zij drie badkamers ontworpen en aangelegd al het voorkomende loodgieterswerk gedaan (toen der tijd inclusief dakbedekking en zinkwerk) en CV ketel geplaatst. de laatste jaren was het voornamelijk ketel onderhoud en zo nu en dan een reparatie, alles tot volle tevredenheid zodanig dat we overwegen de volgende badkamer ook weer door hen te laten doen, hopelijk volgend jaar.

Ron

In 2019 hebben wij door Baderie Veldhoven een nieuwe badkamer laten installeren. Na een uitgebreide informatie in de showroom hadden wij onze keuze en mogelijkheden besproken en werden de werkzaamheden ingepland. Eea heeft een doorlooptijd van 3 weken gehad waarin wij te maken hadden met vakkundige en gemotiveerde installateurs. Het werk was derhalve volgens planning opgeleverd en met een heel tevreden resultaat. Ook de contacten met Dianne waren uitstekend. Conclusie: Een badkamer, waarbij zoveel zaken komen kijken, is bij Baderie Veldhoven in goede handen

Hans

Wij zijn heel erg tevreden met Veldhoven! Ze hebben onze badkamer verbouwd in 2007 en een nieuwe cv ketel geplaatst. We zien ze nog elk jaar terug voor het onderhoud. Ze zijn netjes, professioneel, vriendelijk en altijd op tijd!!

Mindy en Hans

Wil je een review over ons schrijven? Laat dan hier een review achter.

Baderie Heesakkers

Baderie Veldhoven voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Maak een afspraak