Reviews Baderie Schuurbiers

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over ons?

Het ontwerpen van onze badkamer en de twee wc's ging super goed. Het was prettig om alles te ontwerpen en uit te zoeken. Er werd op een reële manier naar de kosten gekeken en naar de mogelijkheden van ons huis. Ook het plannen en (helaas) het verzetten van de planning door ziekte van de aannemer, was totaal geen probleem. Dit was boven verwachting.

Leonie

Renovatie kleine badkamer goed gelukt. Vriendelijke behandeling. Goede informatie en eersteklas materiaal. Goede vakmensen en er heerste een prettige onderlinge werksfeer. Bij Baderie Schuurbiers werken harde werkers.

Margriet

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom hadden we direct een prima impressie, daarnaast zijn wij fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Jan

Ruime keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service!

Andre

Zeer goede service en klantvriendelijkheid. We zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer en wc. Echte vakmensen die weten wat ze doen.

Raymond

Wil je een review over ons schrijven? Laat dan hier een review achter. Of bezoek onze website voor de nieuwste badkamers, impressies en trends

Miranda Schuurbiers
Cees Schuurbiers
Schuurbiers Badkamers - Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom, Belgie

Baderie Schuurbiers voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Schuurbiers badkamers