Reviews Baderie Houten

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over Baderie Houten?

 

Baderie Houten heeft het ontwerp van onze badkamer in ons nieuwe huis gemaakt en het materiaal - wastafel, badkamermeubel, douchedeur etc. geleverd. Daarna heeft de aannemer de badkamer op basis van dit ontwerp en materiaal gebouwd. Het eindresultaat is zeer naar onze wens. Pieter, onze vaste contactpersoon bij Baderie Houten, heeft ons op een prettige en deskundige wijze begeleid. Hij heeft onze wensen geïnventariseerd en goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de ruimte. Al het materiaal is keurig volgens offerte en planning geleverd. Kortom, we zijn zeer tevreden over wat Baderie Houten voor ons gedaan heeft.

Thomas

Uitstekend geadviseerd bij het ontwerp, en de uitvoering werd door vakmensen uitgevoerd. Goede coordinatie door de aannemer, goede afspraken en ook toezicht door de Baderie. Prettig ontzorgd, en een prachtige badkamer als resultaat.

Berry

Baderie heeft onze douchecabine opnieuw opgebouwd. We zijn hier zeer tevreden over. De monteur was zeer vakkundig en klantgericht. Bovendien heeft hij als service onze bestaande marmeren bovenleggers schoongemaakt en tips gegeven hoe deze mooi te houden.

Bram

Wil je een review over ons schrijven? Laat dan hier een review achter.

Youri de Vries
Zoë Overbeek
Baderie Houten mevrouw

Baderie Houten voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Baderie Houten Exterieur