Over Schuurbiers

In het dorpje Wouw, nabij Roosendaal, is al 30 jaar Baderie Schuurbiers gevestigd. De showroom van 1500m2 is een genot om doorheen te wandelen; mooie, ruime badkameropstellingen én keukens geven het ruime pand de nodige beleving. Om tien uur ‘s ochtends heeft onze redactie afgesproken met Cees en Miranda Schuurbiers. Vol trots leidt de dochter van de eigenaar ons rond door het pand. Even later sluit ook Cees Schuurbiers aan.

Prachtige badkamer showroom

“Steeds meer mensen in Nederland zien het nut van sporten in”, vertelt Miranda, nadat wij de douche met infrarood passeren. “Je ziet dat ook terug in de verkoop, want steeds meer mensen kiezen ervoor om een infrarood in de douchecabine te plaatsen. Met 8 minuten per dag kun je de spierpijn aanzienlijk verminderen”, benoemt de adviseuse nog even als groot voordeel van de infrarood. 

De infrarood is natuurlijk niet het enige wat Schuurbiers bijzonder maakt. Op de bovenverdieping staat een scala aan badkamers, waarbij de consument de nodige inspiratie kan opdoen. De lift naar de bovenverdieping biedt uitkomst voor mensen die minder goed te been zijn of aan ouders met een kinderwagen. Kortom, bij Schuurbiers wordt overal aan gedacht. 

Op de benedenverdieping staan de nodige keukens en een aantal badkamers. Ook ligt er een legio aan tegels, waar de klant de meest geschikte tegel voor zijn of haar badkamer kan uitkiezen.

schuurbiers

Uniek concept

“Wat ons uniek maakt?”, reproduceert Cees Schuurbiers mijn vraag. “Wij leveren complete badkamers. Alles is bij ons in één hand”, benadrukt de ondernemer. “Dat is ook écht onze kracht. Bij ons hoef je niet te schakelen tussen de monteur en leverancier; wij ontzorgen de klant helemaal.”

Naast het aanbieden van badkamers heeft Schuurbiers in hetzelfde pand ook een tal van keukens. Miranda: “Onze adviseurs hebben veel kennis van badkamers en keukens. Regelmatig schaffen mensen zowel hun keuken als badkamer bij ons aan.”

Trouw én hecht team

Dat Baderie Schuurbiers een hecht team is, dat wordt bij binnenkomst al snel duidelijk. Miranda werkt al sinds haar vijftiende in de showroom in Wouw en volgde tot haar twintigste een vakgerelateerde opleiding. Zeventien jaar later staat ze nog met veel passie in de showroom. Van vastroesten in haar vak is dan ook absoluut geen sprake. “Wij blijven continu zoeken naar verbeteringen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld moderne tools om de toekomstige badkamer te laten zien. Wij bespreken alle details uitvoerig met de klant.”

Cees Schuurbiers
Cees Schuurbiers
Miranda Schuurbiers
Miranda Schuurbiers

Onnodige verrassingen uitsluiten

Niets is zo vervelend als tijdens de verbouwperiode voor verrassingen te komen staan. “Voor de werkzaamheden beginnen, kaderen wij alles af. Tijdens de verbouwing weet de consument precies wat wij hebben afgesproken, zodat er geen onenigheid kan ontstaan. Op die manier houd je altijd tevreden klanten”, beredeneerd Schuurbiers senior. 

Belgische markt bedienen

Niet alleen in Nederland maakt Baderie Schuurbiers badkamers, maar ook over de grens bij onze zuiderburen komen de monteurs van Schuurbiers veelvuldig. “Er zit een groot verschil qua manier van werken tussen de Belgen en wij”, legt Miranda uit. “In België heb je met drie verschillende partijen te maken als je een badkamer aanschaft. Het grote voordeel van onze manier van werken is dat je maar met één partij te maken hebt. Dat is voor de consument snel schakelen. Om die reden werken wij ook veel voor Belgen, die veelvuldig via mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen.”

Kom eens langs

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’, dus zorgen we ervoor dat elk detail klopt.
Maak een afspraak
Schuurbiers