Over Schuurbiers

In het dorpje Wouw, nabij Roosendaal, is al 30 jaar Baderie Schuurbiers gevestigd. De showroom van 1500m2 is een genot om doorheen te wandelen; mooie, ruime complete opstellingen in prachtige badkamers én keukens geven het ruime pand de nodige beleving. Om tien uur ‘s ochtends heeft onze redactie afgesproken met Cees en Miranda Schuurbiers. Vol trots leidt de dochter van de eigenaar ons rond door het pand. Even later sluit ook Cees Schuurbiers aan.

Schuurbiers Badkamer Showroom - Sanitair Centrum Wouw, Roosendaal & Bergen op Zoom
Ontdek Schuurbiers

Ervaar onze Baderie in Wouw en laat je adviseren door de badkamerexperts van Schuurbiers.

Schuurbiers Wouw Badkamers Baderie
Ervaar onze Baderie

Met Baderie Comfort in 5-stappen naar jouw ideale badkamer.

showroom badkamers wouw roosendaal schuurbiers
Laat je inspireren

Bezoek onze 1500 m2 showroom en laat je inspireren

1500m2 grote badkamer showroom

In de buurt van Roosendaal, Bergen op Zoom & Etten-Leur

“Steeds meer mensen in Nederland zien het nut van sporten in”, vertelt Miranda, nadat wij de douche met infrarood passeren. “Je ziet dat ook terug in de verkoop, want steeds meer mensen kiezen ervoor om een infrarood in de douchecabine te plaatsen. Met 8 minuten per dag kun je de spierpijn aanzienlijk verminderen”, benoemt de adviseuse nog even als groot voordeel van de infrarood. 

De infrarood badkameroplossingen is natuurlijk niet het enige wat Schuurbiers bijzonder maakt. Op de bovenverdieping staat een scala aan badkamers, waarbij de consument de nodige inspiratie kan opdoen. De lift naar de bovenverdieping biedt uitkomst voor mensen die minder goed te been zijn of aan ouders met een kinderwagen. Kortom, een badkamer bij Schuurbiers, is een badkamer waar overal aan wordt gedacht. Van inspiratie opdoen, naar een ontwerp op maat dan aansluit bij jouw wensen, tot een compleet verzorgde realisatie van jouw droombadkamer. 

Op de benedenverdieping staan de nodige keukens en nog meer badkamers. Ook ligt er een uitgebreide collectie aan badkamer wand- en vloertegels, waar de klant de meest geschikte tegel voor zijn of haar badkamer kan uitkiezen.

Complete Badkamers met Montage - Schuurbiers Badkamers Baderie Wouw - 04
Wandel door Baderie

Badkamer showroom

badkamermeubel wasbak met kraan uit de muur Baderie Wouw Schuurbiers Badkamers
Voel de kwaliteit

Badkamer sanitair & meubels

badkamer sanitair showroom winkel baderie wouw schuurbiers
Badkamergarantie

De helderheidsgarantie van Baderie

Complete badkamers incl. montage & garantie

“Wat ons uniek maakt?”, reproduceert Cees Schuurbiers mijn vraag. “Wij leveren complete badkamers. Alles is bij ons in één hand”, benadrukt de ondernemer. “Dat is ook écht onze kracht. Bij ons hoef je niet te schakelen tussen de monteur en leverancier; wij ontzorgen de klant helemaal.”

Naast het aanbieden van badkamers heeft Schuurbiers in hetzelfde pand ook een tal van keukens. Miranda: “Onze adviseurs hebben veel kennis van badkamers en keukens. Regelmatig schaffen mensen zowel hun keuken als badkamer bij ons aan.”

Daarnaast is ons personeel gecertificeerd en vakkundig in werkelijk alles wat te maken heeft met badkamers. We werken met een eigen installatiedienst, zodat de lijnen altijd kort zijn van wens naar totaalconcept. Worden onze badkamers altijd ontworpen met alleen sanitair A-merken. 

Wil jij meer weten over onze all-in-one badkamers, waarbij alles geregeld is van A-to-Z? Bezoek dan zeker eens onze showroom in Wouw. Onze badkamer showroom is slechts 15 tot 30 minuten rijden van Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom. 

Complete Badkamers met Montage - Schuurbiers Badkamers Baderie Wouw - 03
Modern & strak design

Complete Badkamers

CompleteBadkamers met Montage - Schuurbiers Badkamers Baderie Wouw - 01
Industrieel & donkere ontwerp

Complete Badkamers

Complete Badkamers met Montage - Schuurbiers Badkamers Baderie Wouw - 02
Nature & steen look

Complete Badkamers

Toonaangevend vakkundige experts in Badkamers & Keukens

Dat Baderie Schuurbiers een hecht team is, dat wordt bij binnenkomst al snel duidelijk. Miranda werkt al sinds haar vijftiende in de showroom in Wouw en volgde tot haar twintigste een vak gerelateerde opleiding. Zeventien jaar later staat ze met heel veel passie in de showroom. Van vastroesten in haar vak is dan ook absoluut geen sprake. “Wij blijven continu zoeken naar verbeteringen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld moderne tools om de toekomstige badkamer te laten zien. Wij bespreken alle details uitvoerig met de klant.”

Van badkameridee tot vooraf een duidelijk beeld in mogelijkheden, badkamerstijl, sanitair en het optimaal benutten van jouw badkamerruimte. Voor een goed badkameradvies, helder plan van aanpak en een prijsofferte waar vooraf aan alles gedacht, dan zit je bij haar gegarandeerd goed. 

Baderie Schuurbiers
Cees Schuurbiers
Miranda Schuurbiers - Baderie Schuurbiers
Miranda Schuurbiers
Tom Borgers - Baderie Schuurbiers
Tom Borgers
Saskia Reuvers - Baderie Schuurbiers.jpg
Saskia Reuvers

Onnodige verrassingen uitsluiten en altijd tevreden klanten

Niets is zo vervelend als tijdens de badkamerrenovatie verbouwperiode voor verrassingen te komen staan. “Voor de werkzaamheden beginnen, kaderen wij alles af. Tijdens de verbouwing weet de consument precies wat wij hebben afgesproken, zodat er geen onenigheid kan ontstaan. Op die manier houd je altijd tevreden klanten”, beredeneerd Schuurbiers senior. 

Badkamer winkel & showroom direct over de grens van Belgie

Niet alleen in Nederland maakt Baderie Schuurbiers badkamers, maar ook over de grens bij onze zuiderburen komen de monteurs van Schuurbiers veelvuldig. “Er zit een groot verschil qua manier van werken tussen de Belgen en wij”, legt Miranda uit. “In België heb je met drie verschillende partijen te maken als je een badkamer aanschaft. Het grote voordeel van onze manier van werken is dat je maar met één partij te maken hebt. Dat is voor de consument snel schakelen. Om die reden werken wij ook veel voor Belgen, die veelvuldig via mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen.”

Badkamer adviesafspraak maken bij Schuurbiers

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ophoudt na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’, dus zorgen we ervoor dat elk detail klopt. Bespreek jouw badkamerwensen met onze Baderie Badkamermeester.
Maak vandaag nog jouw afspraak
Schuurbiers Badkamers - Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom, Belgie