Floral Flood

Meubelopstelling vtwonen 

Stap binnen in onze stijlvolle badkameropstelling. Laat de bloempatronen natuurlijk vloeien op je wanden, waardoor een kalmerende en verfrissende sfeer ontstaat. Breng de schoonheid van de natuur naar binnen en geniet van een ontspannende badkamerervaring omringd door de betoverende allure van bloemen en stromend water

Detremmerie Soft 2
vtwonen opstelling
Detremmerie Soft
Hotbath Archie

Features

Het hart van deze opstelling is de prachtige wandtegel van Del Conca, die een betoverend bloemenpatroon biedt. Deze tegel brengt de natuur naar binnen en transformeert je badkamer tot een serene ruimte waar je kunt ontspannen en opladen.

Detremmerie vtwonen collectie

Het meubel, afkomstig uit de vtwonen collectie van Detremmerie, is een perfecte aanvulling op kalme sfeer van deze opstelling. Ontworpen in samenwerking met vtwonen, is dit meubel een toonbeeld van stijl en eigentijdse klasse. De zachte, zanderige tinten van de Soft collectie creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Hotbath - Archie

De wastafelkraan, afkomstig uit de Archie collectie van Hotbath, voegt een vleugje moderne elegantie toe aan deze badkameropstelling. In RVS-uitvoering is deze kraan niet alleen een eyecatcher, maar ook duurzaam en functioneel. De kraan heeft geen waste, wat het minimalistische en strakke ontwerp benadrukt. De Vinyl touch afwerking voegt een subtiele luxe toe aan het geheel.

Geberit drukplaat 

De Geberit Sigma 70 drukplaat in geborsteld RVS-uitvoering heeft niet alleen en estetisch design, maar is ook functioneel. Het voegt een vleugje moderne elegantie toe aan de badkamer.