Sealskin

Sealskin is met recht een badkamerspecialist te noemen, baden, whirlpools, douchewanden en badtextiel, maken de badkamerbeleving optimaal. Sealskin staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Sealskin investeert iedere dag in innovatie, design en techniek om het onbereikbare bereikbaar te maken.

Sealskin sanitair

Sealskin sanitair omvat een breed assortiment op het gebied van:

  • Douchecabines
  • Douchewanden en -deuren
  • Douchebakken
  • Baden
  • Whirlpoolsystemen
  • Textiel
Sealskin douchewanden

Sealskin douchecabines-, wanden- en deuren

De douche is dé plek om te ontspannen en op te frissen. U maakt dagelijks gebruik van uw doucheruimte en moet er daarom optimaal van kunnen genieten. De douchecabines, wanden en deuren van Sealskin zijn er in verschillende soorten en maten en allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere ruimte is er een geschikte Sealskin doucheafscheiding te vinden.

Jarenlang genieten van uw Sealskin douche met Sealglas en ProCare

U wilt uw douche uiteraard mooi houden om er jarenlang van te kunnen genieten. Het schoonmaken en het kalkvrij houden van het glas is daarom van groot belang. Door het dagelijks gebruik van uw doucheruimte wordt het glasoppervlak enorm belast. Sealskin biedt hiervoor twee professionele oplossingen; Sealglas en ProCare.

U gaat er vast vanuit dat het glas van uw douche volkomen glad is. Dit is niet het geval. Glas heeft een open structuur, vergelijkend met een maandlandschap vol kraters. Hier kunnen vuil, zeep en kalk zich makkelijk in ophopen en tasten op deze manier het glas aan. Met ProCare en Sealglas wordt het onderhouden van het glas een stuk makkelijker gemaakt en zo houdt u jarenlang plezier van uw douche!

Sealglas

Sealglas

Sealglas is een transparante coating die op het glas wordt aangebracht en werkt als een effectieve oppervlaktebescherming waarmee de poriën van het glas gesloten worden. Door de spiegelgladde coating van Sealglas blijft het water in druppelvorm aan het oppervlak en glijdt makkelijker van het glas af. Met als resultaat; minder kalkafzetting. Door de aangebrachte coating zijn de zeep, vuil en kalkrestanten snel en eenvoudig te verwijderen.

ProCare

Met de innovatieve bescherming van ProCare wordt het glas al tijdens het maakproces op unieke wijze behandeld. De beschermlaag die wordt aangebracht vormt één geheel met het glas en blijft permanent aanwezig. Vuil en kalk hechten zich hierdoor veel moeilijker en het glas blijft helder en transparant. Glas dat behandeld is met ProCare blijft mooier en schoner en is veel eenvoudiger te reinigen dan onbehandeld glas. ProCare is het hoogwaardige alternatief van Sealglas.

ProCare

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >