Omega waterontharder

Omega waterontharder

Omega waterontharders zijn ontwikkeld en geproduceerd door BWC – Best Water Choice. Al 25 jaar lang staan hun Omega waterontharders garant voor kwaliteit. De Omega waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig.

De samenstelling van mineralen in het water zijn niet overal ter wereld en dat vraagt om een specifiek type waterontharder voor de Nederlandse markt. De Omega waterontharders zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument, waarbij ook is gekeken naar de compactheid en de spaarzaamheid van het product.

Veilig water staat voorop

Veilig (drink-)water is van levensbelang en daarom staat de veiligheid van de Omega waterontharders voorop. Ze werken samen met de twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssystemen keuren. En deze moeten voldoen aan zeer strenge eisen. Ga ook voor 100% kalkvrij water. Kies voor een kalkvrij water systeem met Omega waterontharder.

Of je nu gaat voor gemak of gezondheid, Omega waterontharders staan voor zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

100% kalkvrij water systeem met Omega

Kies voor de Omega Waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Ga voor 100% zacht water met Omega waterontharders

Samen met jouw Badkamermeester kom je tot de perfecte oplossing voor jouw hardwaterprobleem

Afspraak maken

Welke waterontharder is het beste?

Wat is de waterhardheid bij mijn woning? Welke waterontharder heb ik nodig; Omega 100, Omega 200, Omega 400 of Omega 600? Hoe werkt een waterontharder? Wat kost een waterontharder systeem? Het antwoord op deze en andere vragen nemen wij graag me je door. Ontvang gewoon goed advies en onderscheid feit versus fictie. Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Wij werken met Omega waterontharders

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Baderie, het model Omega die het beste past bij jouw waterverbruik. Daarnaast geeft Omega ook nog eens 15 jaar volledige garantie.

Voordelen onthard kalkvrij water:

  • besparing op reinigingsproducten (waspoeder, vaatwastabletten, zeep en shampoo)
  • sneller en minder schoonmaken, geen kalkaanslag op kranen en glazen douchewanden
  • soepelere huid, geen jeuk na het douchen
  • geen kalkaanslag in apparatuur -> dure apparaten gaan langer mee
  • kostenbesparend
  • lagere energiekosten
  • minder chemicaliën in het milieu
  • apparatuur gaat langer mee
Omega waterontharders
Omega waterontharders; hoe werkt het?

Offerte aanvragen

Onze specialisten vertellen je precies wat de beste situatie is voor jouw woning en welke Omega het meest geschikt is. Ontvang geheel vrijblijvend advies, bespreek de mogelijkheden of vraag direct online een offerte aan.

Afspraak maken bij Baderie