Jaga

Logo Jaga

Als toonaangevende leverancier biedt Jaga een uitgebreid assortiment innovatieve oplossingen die niet alleen warmte leveren, maar ook comfort, stijl en duurzaamheid toevoegen aan elk huis. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Jaga bekend om zijn voortdurende streven naar excellentie en hun ongeëvenaarde toewijding aan het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes. 

Duurzame verwarming met innovatie en stijl

Jaga is al meer dan 60 jaar een pionier in de verwarmingsindustrie en staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van klimaatbeheersing. Hun focus ligt niet alleen op het leveren van warmte, maar ook op het creëren van gezonde en comfortabele binnenruimtes, terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren. Bij InstalCenter delen we dezelfde toewijding aan duurzaamheid en zijn we er trots op om samen te werken met een merk dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige producten met een positieve impact. 

Briza radiator Jaga
Strada Hybrid radiator Jaga
Briza radiator Jaga
Vertiga Mikado radiator Jaga

Wil je de nieuwste innovaties van Jaga ontdekken? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Radiatoren

Een van de kenmerkende productlijnen van Jaga is de Low-H2O-radiatorserie. Deze radiatoren zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën die zorgen voor een snellere en efficiëntere warmteafgifte, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Met een slank en eigentijds ontwerp passen de Low-H2O-radiatoren perfect in elk interieur, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. 

Een ander hoogtepunt van de Jaga-productlijn is de Strada-designradiator. Met zijn slanke profiel en minimalistische uitstraling voegt de Strada niet alleen warmte toe aan een ruimte, maar dient het ook als een elegant designelement. Beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, kan de Strada worden aangepast aan de unieke stijl en voorkeuren van elke klant. 

Ventilatie

Daarnaast staat Jaga bekend om zijn innovatieve benadering van ventilatie en koeling. Hun Oxygen2-ventilatie-units zorgen voor een constante toevoer van verse lucht, waardoor een gezond binnenklimaat wordt bevorderd zonder in te leveren op energie-efficiëntie. Deze systemen zijn ideaal voor woningen en commerciële ruimtes waar comfort en luchtkwaliteit van het grootste belang zijn. 

Radiator Jaga

Wat Jaga echt onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie en duurzaamheid. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, garandeert Jaga dat hun producten niet alleen voldoen aan, maar ook overtreffen, de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid.