Itho Daalderop

Itho Daalderop, een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop is onze leverancier op het gebied van verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Innovatie op het gebied van productontwikkeling en een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat staat bij Itho Daalderop hoog in het vaandel. Ze streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven.

Ventilatiespecialist

Met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl kunnen we niet zonder een goed binnenklimaat. We leven in multifunctionele ruimtes door het gehele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie. Om u van het gewenste comfort te voorzien, maar vooral ook om u een gezond binnenklimaat te bieden zijn er diverse ventilatie oplossingen in ons assortiment die duurzaam en bovenal energiezuinig zijn.

Duurzaam en energiezuinig verwarmen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Itho Daalderop kan hierin dan ook zeker niet achter blijven. Op het gebied van energiebesparing kan er nog veel gewonnen worden. Een hybride lucht/water warmtepomp is een apparaat waarmee warmte uit omgevingslucht wordt omgezet in warmte voor de verwarming van een woning. U kunt daarmee tot € 450,- per jaar op uw energierekening besparen en het is zeer milieuvriendelijk. Nu zit er vanuit de overheid bovendien €1200,- subsidie op.

Warm water

Itho Daalderop heeft al sinds 1930 ervaring met warm water, ze staat dan ook bekend om haar boilers. Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Het hangt af van uw situatie welke boiler voor u geschikt is. Er zijn verschillende soorten; boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (laadboilers of indirect gestookte boilers) én boilers die volledig zelfstandig werken (elektroboilers). Als uw verwarming al naar wens is maar u wilt meer warm water in huis, hoeft u geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De boilers van Itho Daalderop zijn dan de perfecte oplossing.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >