Hotbath

Hotbath ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige producten met stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproducten. De productie van de Hotbath vindt volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Hotbath geeft 5 jaar volledige garantie op zijn producten.

Hotbath Flower Power systeem

Het Flower Power systeem van Hotbath zorgt voor de slimste en meest effectieve manier van energiebesparing. Iedere andere willekeurige éénhendel kraan geeft vanuit de 'neutrale hendel positie' gemengd water. In veel gevallen wordt de hendel dan ook pas naar koud gedraaid als het water lauw begint te worden. Ondertussen wordt slechts de waterleiding verwarmd in afwachting van de volgende keer dat de kraan wordt geopend. 

Voordelen Flower Power systeem

  • Geen verspilling van warm water
  • Geen verspilling door verwarming van het leidingwerk
  • Geen verspilling van geld
  • Geen verspilling van energie 
  • 10 jaar garantie op deze binnenwerken

Hotbath assortiment kranen en douches

In de Hotbath collectie vindt u altijd wel een kraan die bij u past. Een breed assortiment thermostaatkranen in zowel opbouwuitvoeringen, op de rand van het bad of staand op de vloer, als inbouwuitvoeringen. Uiteraard ook prachtige wastafelkranen, fonteinkranen en douchesystemen. Hotbath heeft diverse series ontwikkeld, zodat u alle kranen in uw badkamer subtiel op elkaar kunt afstemmen voor het mooiste resultaat! Bekijk hieronder een greep uit het assortiment van Hotbath.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >