Heckettlane

Heckettlane logo

De missie van Heckettlane is om de comfort en elegantie van jouw huis te verbeteren. Al meer dan 25 jaar wijden zij zich aan het creëren van een uitgebreid assortiment hoogwaardige woningtextiel, inclusief luxe handdoeken en badmatten. Het uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat je op je gemak en verfrist voelt, klaar om een nieuwe dag te beginnen. Het is belangrijk dat jouw huis een plek wordt waar je echt graag tot rust komt.  

Kennis en toewijding

Wat Heckettlane onderscheid, is het team van toegewijde ontwerpers. Zij zijn voortdurend op zoek naar de laatste trends, en laten zich inspireren door diverse culturen en landschappen over de hele wereld.  

De collecties van Heckettlane bevatten een verscheidenheid aan stijlen – van rijk gekleurd en uitbundig tot ingetogen en sereen. Of het nu eigentijds en stijlvol is of authentiek traditioneel, elk stuk is geworteld in echte inspiratie. Daarom noemen ze de collectie ook wel ‘Inspiring Home’.  

Badgoed Heckettlane

Kwalitatief hoogwaardig badgoed

De collectie van Heckettlane bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, badlakens, douchelakens en badmatten. Al het badgoed is vervaardigd van eersteklas katoen, wat resulteert in uitzonderlijke zachtheid en absorptievermogen. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik, en dankzij hun snelle droogtijd zijn ze zowel praktisch als hygiënisch. Verkrijgbaar in drie verfijnde designs en 13 verschillende kleuren, is er een optie voor iedere badkamerstijl.  

Heckettlane badmatten