Clou

Logo Clou

Al meer dan 30 jaar is Clou actief in de sanitairbranche. Afgelopen decennia groeide het kleine familiebedrijf uit tot een nationaal en internationaal bekende naam. Er wordt intensief samengewerkt met gerenommeerde designers aan het produceren van design badkamer- en toiletproducten. Dit levert een uitgebalanceerde collectie op die hun passie laat zien. Minimalistisch of exclusief, Clou inspireert graag.  

Design voor de luxe badkamer

Eén idee staat centraal: designproducten tegen een betaalbare prijs. Innoveren, iedere dag weer. Nieuwe vormen, nieuwe materialen, nieuwe stijlen met behoud van productaanbod. Altijd op zoek naar vernieuwing. De blikvangers van Clou voegen luxe en comfort toe met hun strakke lijnen, vloeiende contouren en hun minimalistische design.  

Clou fontein

Assortiment

Clou biedt een breed assortiment van prachtige sanitair producten voor jouw design badkamer. Tijdloos, compact, elegant en uitdagend; dat is waar Clou voor staat. Van wastafels tot ligbaden en accessoires tot spiegels. Allemaal ontworpen om jouw badkamer een stijlvolle en functionele uitstraling te geven. Met de vele variaties in kleuren, vormen en materialen is er altijd iets dat bij jou past.  

Clou badkamermeubelen