Busch-Jaeger

Busch-Jaeger schakelmateriaal

Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek en voldoet continu aan de hoogste eisen van zijn klanten met betrekking tot kwaliteit, assortiment en innovatie. Het assortiment van Busch-Jaeger gaat van complete installatieprogramma's met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement.

Busch-Jaeger stopcontacten

Zonder stroom kunnen we niet leven, toch is stroom soms levensgevaarlijk. De veilige en comfortabele stopcontacten van Busch-Jaeger zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor u uw eigen sfeer kunt creëren. In de Vintage Line badkamer vindt u stopcontacten met een nostalgische charme maar met een moderne techniek. In de collectie van Busch-Jaeger vindt u ook USB-contactdozen, waarmee u een vaste plek heeft om uw mobiele apparaten op te laden.

Busch Jaeger stopcontact Busch Jaeger stopcontact Decento Busch Jaeger object stopcontact

Busch-Jaeger schakelaarprogramma’s

Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten, die een persoonlijke touch geven met een combinatie van techniek en esthetisch niveau. De schakelaarprogramma’s van Busch-Jaeger zijn op alle ondergronden een optische highlight en voldoen aan de hoogste eisen in uiterlijk en kwaliteit.

Busch Jaeger Carat schakelaar Busch Jaeger Decento schakelaar Busch Jaeger Impuls schakelaar

Busch-Jaeger dimmer

Uw badkamer verlichting dimmen is gezelliger en bovendien bespaart u er geld mee. Met de Busch-Dimmer® LED wordt het instellen van de badkamer verlichting een aangename bezigheid. Met energiezuinige led-lampen kunt u comfortabel en betrouwbaar dimmen. Busch-led-dimmers zijn verkrijgbaar als draai- en tipdimmer.

Busch-balance® SI

Evenwichtig leven. Met hoeken en randen. Een perfecte ruimte bestaat uit vele indrukken. Het samenspel van vormen, kleuren en licht is bepalend. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de nieuwe Busch-balance® SI. Zo past hij universeel bij vele inrichtingsstijlen. Balance is eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal. 

 

 

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >