Complete badkamers bekijken?

Voor een complete badkamer kun je terecht in onze 1500m2 showroom in Wouw, tussen Bergen op Zoom en Roosendaal. Hier heb je de keuze uit een groot en divers aanbod in complete badkamers. Elke badkamerstijl heeft zijn eigen kenmerken die ze van elkaar onderscheiden, zo is er altijd een badkamer die aansluit bij jouw smaak.

Badkamers in de buurt van Bergen op Zoom & Roosendaal

Mis niets en laat je inspireren door de laatste badkamers trends. Kom snel eens een keer langs om onze showroom met complete badkamers te bekijken. Of laat je adviseren door ons toonaangevend badkameradvies en badkamerontwerp. Maak alvast vooraf jouw afspraak met één onze badkamerexperts.

  • All-in complete badkamers en badkamers met montage services.
  • Sanitair, meubels, tegels, stuken, elektro tot de perfecte inrichting van je badkamer.
  • Kies de badkamer die het beste past bij jou.
  • Bespreek je mogelijkheden met één echte vakman.
  • Ontdek Baderie Schuurbiers Badkamers en laat je inspireren.

Samen met onze experts wordt de badkamer aan de hand van specifieke wensen ontworpen. Daarbij bekijken we direct welke badkamerstijlen en badkamer merken het beste passen bij jouw ideale badkamer.

Baderie schuurbiers
Baderie schuurbiers
Baderie schuurbiers
Baderie Schuurbiers

Badkamer showroom, design & installatie

Ook helpen wij je graag met eventuele vragen die je hebt over je droombadkamer. Onze experts in onze showroom in Wouw weten alles over de installatie van je badkamer en kunnen eventuele zorgen wegnemen door antwoord te geven op al je vragen.

Schuurbiers Badkamers is zoveel meer

Maar bij Baderie Schuurbiers gaan wij graag een stapje verder. Wij bieden een écht meerwaarde. Wij zijn goed in het bedenken van de perfecte oplossing voor jouw ideale badkamer. Zelfs oplossingen waaraan je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Deze ervaringen delen wij graag met je. Van heel veel jarenlange badkamer ervaring, ruime kennis van de nieuwste merken en de nieuwste badkamer innovaties. Wat we daaraan toevoegen is een mooie dosis creativiteit, want meedenken met de meest uiteenlopende badkamer wensen doen onze experts het allerliefst.

Een badkamer inrichting die past bij jouw woonstijl?

Bij het inrichten van jouw badkamer zijn er genoeg keuzes te maken. Onze badkamerspecialisten gaan jou helpen bij het maken van deze keuzes. Zij helpen je bijvoorbeeld met informatie over de verschillende badkamerstijlen en welke badkameronderdelen te gebruiken die bijdragen aan jouw badkamergenot. Onze badkamerspecialisten hebben een ruime kennis over alle badkamertypes. Ook zijn ze thuis in de vele duurzame luxe badkamer kwaliteitsmerken die verkrijgbaar zijn bij Baderie Schuurbiers. Desgewenst kun je uiteraard ook zelf je voorkeur kenbaar maken.

baderie schuurbiers

Er zijn verschillende badkameronderdelen verkrijgbaar bij Baderie Schuurbiers. Wij hebben werkelijk alles klaarliggen in onze badkamer speciaalzaak; kranen, douchesets, douchecabines, badkuipen, tegels, wastafels, complete badkamermeubels tot zoveel meer. Wat dacht je van ventilatie, elektro, spiegels, stuken, verlichting en verwarming. Ontdek het in de praktijk in onze badkamerwinkel en bezoek gerust eens onze 1500m2 showroom.

Maak een afspraak met onze experts

Heb je interesse is een badkamer van Baderie Schuurbiers? Maak dan snel een afspraak in onze badkamer showroom in Wouw, gelegen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal.
Maak vrijblijvend een afspraak
baderie schuurbiers