10 geweldige badkamer ideeën

1. Het start allemaal met het badkamermeubel

Het badkamermeubel is in de meeste gevallen dé eyecatcher van jouw badkamer. Samen met de tegels bepaalt het meubel de stijl en sfeer van de badkamer. Een badkamermeubel is niet alleen een stijlelement, maar ook nog eens reuze functioneel. En dat is ook nodig, want je maakt er elke dag gebruik van. Wat jouw wensen ook zijn, laat je niet weerhouden door de ruimte van jouw badkamer. Voor iedere ruimte, stijl en wens kunnen we bij Baderie een passende oplossing vinden.

Inspirtatie modern breed

2. Of is toch de tegel de sfeerbepaler? 

Want een meubel die niet matcht met de tegel, is niet het beste begin van het ontwerpen van je badkamer. Deze keuzes gaan eigenlijk hand in hand. Een goede adviseur start met het bepalen van stijl en sfeer. Houdt je van modern? Dan wordt een strakke, betontegel een waarschijnlijke keuze. Maar ben je van een uitgesproken stijl? Dan kijken we naar het tegelpatroon, verschillende tinten tegels of een bijzonder voeg. Want vaak zit in de kleinste details het grootste verschil. 

 

3.  Denk ook aan functionele zaken zoals nisjes, schapjes en laatjes

Want bergruimte kan je nooit genoeg hebben.Veel te vaak zien we prachtige badkamers, waar onvoldoende is nagedacht over het dagelijks gebruik ervan. Ontzettend jammer vinden wij, want juist van je badkamer moet je elke dag weer kunnen genieten. Ook in het praktische. 

 

Wandtegel 4
Tegels en stijl

Van idee naar 3D

Er komt een nieuwe badkamer? Leuk! Laat je inspireren en bepaal zo jouw wensen. Durf te dromen! Als je jouw of jullie wensen inzichtelijk hebt, dan helpen we je graag verder met kiezen van de juiste producten, zodat we dit kunnen vertalen naar een mooi fotorealistisch ontwerp. Alles wordt levensecht weergegeven. Met het 3D ontwerp kun je zelfs virtueel door uw nieuwe badkamer heenlopen! Zo weet je precies waarvoor je kiest.

Duravit
opberglade inrichten

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Standaard badkamers zijn er al genoeg, voor jou gaan we iets bijzonders maken. Door jou naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. Veel van onze badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar jouw ideale afmetingen aanpassen. En als dat nodig is maken we ze helemaal op maat. Denk groot en laat de rest maar aan ons over.