Baderie Mulder - Deventer

Pand Mulder

Over Baderie Mulder

Baderie Mulder maakt deel uit van Installatiebedrijf Mulder. En dat is voor u wel zo prettig. U kunt niet alleen bij ons terecht voor uw badkamer of toilet maar ook voor uw gas, water en lichtvoorzieningen tot en met de volledige aanleg van datanetkabelsystemen, airconditioning en ventilatietechnieken. Het grote voordeel hiervan is dat u alles onder 1 dak kunt neerleggen waardoor u een paar zorgen minder heeft. Want laten we eerlijk zijn; verbouwen kost veel tijd en energie naast de dagelijkse werkzaamheden.

Badkamers Deventer

In onze Baderie showroom bieden wij u op 600 m2 een uitgebreid assortiment sanitaire artikelen van alle topmerken. Baden, douches, wastafels, badkamermeubels, kranen. Naast de losse producten die u kunt zien, zijn in onze showroom ook vele complete badkamers volgens de laatste trends te bekijken, zodat u heerlijk inspiratie op kunt doen. Op alle fronten hebben we voor u een ruime keuze, zodat u van uw badkamer een droombadkamer kunt maken. Om de puntjes op de i te zetten hebben we ook een ruime keuze aan accessoires, zodat de stijl van uw badkamer tot in de finesses kan worden doorgevoerd.

Werken bij Baderie Mulder

Bekijk hier onze vacature voor Allround badkamer-monteur m/v >

Badkamer Showroom

Baderie Mulder is aangesloten bij Uneto-VNI. Dit betekent voor u dat uw badkamer geinstalleerd wordt door vakmensen en met de beste materialen, waardoor u zeker weet dat de kwaliteit gewaarborgd is. U heeft dan ook, naast de fabrieksgarantie op alle producten, 5 jaar garantie op alle installatiewerkzaamheden.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden >

Het team van Baderie Mulder staat voor u klaar!

Het team van Baderie Mulder