Baderie Laan - Grootebroek

Pand Baderie Laan te Grootebroek

Over Baderie Laan

Baderie Laan al ruim 25 jaar dé badkamerspecialist

Baderie Laan biedt u door de ruim 25 jaar ervaring een zekerheid in het realiseren van uw badkamer of toilet. In onze ruim 1.000 m2 grote showroom kunt u heerlijk rondkijken en uw badkamer of toilet geheel naar eigen smaak samenstellen. Uiteraard staan onze badkameradviseurs voor u klaar om u het beste advies te geven!

De nieuwste trends bij Baderie Laan

In onze showroom kunt u de nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van sanitair bekijken. Baderie Laan beschikt ook over een ruime tegelcollectie met tegels van bekende A-merken. Of u nu een tegel zoekt voor uw badkamer, toilet, woonkamer of keuken, deze vindt u bij Baderie Laan in Grootebroek.

Uw badkamer van A tot Z

Wij begeleiden u bij elke stap en uw wensen zijn het vertrekpunt. Baderie Laan denkt graag met u mee ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die bij uw wensen, ruimte en budget past. Onze vakkundige installateurs kunnen de badkamer van begin tot eind voor u realiseren, van het sloopwerk tot het afmonteren, alles kan door Baderie Laan worden verzorgd. 

Ervaar het Baderie Comfort in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek aan onze showroom in Grootebroek te brengen, waarbij u rustig kunt rondkijken. Uiteraard staan onze badkamerspecialisten voor u klaar en maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp op maat dat bij uw wensen aansluit. Als leuk extraatje ontvangt u bij uw bezoek aan onze showroom een tas met het Badkamerhandboek, inspirerende folders van onze merken en interessante kortingscheques.

Koopavond Baderie Laan

Iedere donderdagavond hebben wij onze koopavond. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsweg 1 in Grootebroek.

Plan een afspraak met onze badkamerspecialist