Zet de toon met beton

Beton in de badkamer is helemaal van nu. Een mooi stijlelement voor in je badkamer, maar hoe combineer je dit stoere materiaal met de rest van je badkamer? Aan de hand van een mooie LoooX waskom -in betonlook- laat onze styliste je graag enkele combinatiemogelijkheden zien. 

Door de vorm en kleur vormt deze waskom een hele mooie basis voor diverse badkamerstijlen. Heb je al een mooie waskom? Dan kun je ook voor een andere elementen van beton kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een muur in betonstuc, een betontegel of een brede betonnen wastafel. Laat je inspireren!

ceramic raw black coated
hotbath U001
bad looox
Primabad

Op zoek naar meer inspiratie en suggesties? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Een meer industriële en koel/moderne look creëer je door deze betonlook kom van LoooX te combineren met een meubelblad van hetzelfde materiaal. Trek je dit door in de rest van je badkamer - door bijvoorbeeld grijs betonstuc op de muren en een betonlook tegelvloer - dan versterk je het industriële karakter. Maak de stijl compleet met kranen en een doucheset van geborsteld RVS. Probeer altijd wit terug te laten komen in je badkamer voor wat frisheid. Dit kan in de vorm van een wandtegel, wit sanitair of handdoeken. Zo maak jij een design statement in je badkamer.

ceramic raw dark
primabad
inke
geesa

Enthousiast over de vele mogelijkheden? We maken graag een ontwerp voor je.

Afspraak maken
TGN Marazzi

Bekijk ook onze andere vlog: Zet de toon met een houtlook tegel

Houtlook tegels