Een vleugje goud

Met goud breng je luxe in je badkamer. Onze styliste laat zien hoe je goud op een stijlvolle wijze kunt combineren. Met natuurtinten voor een tijdloze, luxe uitstraling of met donkere kleuren en zwart voor een stoere sfeer. Liever pastel? Ook dat is een perfecte match met goud. We laten het je graag zien.

Goud kun je subtiel toepassen door een handdoekhaakje of zeeppompje, maar je kunt ook een stap verder met gouden kranen en een gouden drukplaat voor je toilet. Kijk naar een aantal van onze suggesties met Grohe, hopelijk word je net zo enthousiast als wij.

Baderie - Grohe Essence Warm Sunset
Bad
Hotbath
Geberit

Op zoek naar meer inspiratie en suggesties? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Wil je weten of goud bij jou past?

Doe de StijlAnalyse

Goud of messing kun je goed combineren met veel verschillende tinten. Denk aan helderwit, diepzwart of aan grijstinten. Maar ook de meer uitgesproken kleuren zoals warmrood, okergeel, oranjetinten, poeder roze geven je badkamer een betoverende sfeer. En hou je meer van de donkerdere kleuren zoals diepblauw, dieppaars, groenblauw en donkergroen? Ook dan maak je met goud of messing echt een design statement! Kortom: de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Met zwart en goud boots je bijvoorbeeld de sfeer van een Boutique hotel na, en met wit en goud geef je het Scandinavisch minimalisme een spannende touch.

Baderie - Badkamertrend Hotel Chic
Baderie - Hotbath wastafelkraan
Baderie - Grohe inbouwreservoir
Goud in de badkamer

Enthousiast over de vele mogelijkheden? We maken graag een ontwerp voor je. Maak snel een afspraak.

Afspraak maken
hotbath U001

Bekijk ook onze andere vlog: Zet de toon met beton

Beton