Verkoopadviseur Baderie Doetinchem

Op 1 mei is Baderie Doetinchem met veel belangstelling open gegaan. Kom je dit prettige team versterken?

 

Baderie Doetinchem is een nieuw bedrijf met zeer ervaren ondernemers uit de branche aan het roer. Sinds mei van dit jaar heeft Baderie Doetinchem zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van complete badkamers. Het doel is om dit op een verrassend comfortabele wijze te bewerkstelligen gedurende alle facetten van oriëntatie tot realisatie van uw droombadkamer. Van oriëntatie tot realisatie, van inkoop tot installatie. Iedere stap wordt zorgvuldig doorlopen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Baderie Doetinchem zoekt een talentvolle verkoper/ster die samen met het team bereid is om te bouwen aan een geweldig eindresultaat voor de klanten!

Wie zoeken wij?

Baderie Doetinchem wil het team van specialisten versterken en zijn daarom op zoek naar een verkoopadviseur. De ideale kandidaat heeft ervaring in badkamerontwerp en –verkoop, heeft sanitair kennis, is nieuwsgierig naar de laatste trends in de branche en kan middels een 3-D ontwerp en een overzichtelijke offerte de ideale aanbieding maken voor de klanten.

Je verkoopt een bijzonder assortiment badkamers van het midden tot het hoge segment en helpt de klanten de juiste keuze te maken tussen (creatieve) samenstellingen en mogelijkheden. Daarnaast ben je er verantwoordelijk voor dat de benodigde materialen er op tijd zijn en verzorg je de bijbehorende installatie.

Welkom in het team

Samen met twee enthousiaste ondernemers ben je werkzaam in het mooie gerenoveerde bedrijvenpand in Doetinchem. In de zeer gevarieerde actuele showroom krijgen de klanten een indruk van de stijlvolle badkamers.

Profiel:

· Technisch inzicht is wenselijk
· Je neemt makkelijk initiatief en bent een ondernemer in loondienst;-)
· Aantal uren 32-40 per week
· Je werkt zelfstandig en pakt snel zaken op
· MBO (Niveau 4) werk en denk niveau

Wat bieden wij?

· Een fijne werksfeer in een klein hecht team waarbinnen eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld.
· Mogelijkheid tot (bij)scholing.
· Een salaris dat past bij jouw werkervaring en opleidingsniveau.
· Mogelijkheden tot groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur dan gelijk jouw motivatie en CV voorzien van een pasfoto naar ons toe:. Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Wouter Barink of Arjan Kiers op telefoonnummer 06-53610135 of mail naar info@baderiedoetinchem.nl