Badkamertrend: Natural Wellness

Robuust en natuurlijk

Natural Wellness is een badkamertrend die zich bijna overal thuis voelt, wat jouw woonsmaak ook is. De vormen zijn het beste te omschrijven als robuust, vloeiend en natuurlijk. Er is veel aandacht besteed aan vormgeving, waardoor de meubels en accessoires een lust zijn voor het oog. Neem een porseleinen waskom met een flinterdunne rand, die een handgemaakte uitstraling heeft. Of een doorleefde badplank, die zo uit het bos lijkt te komen. Zo maak je van jouw badkamer een sfeervolle en weldadige plek, waar het goed vertoeven is.

Naturall Wellness headerbeeld nieuw
Baderie vrijstaandbad
Baderie - LoooX inbouwboxen badkamer
Baderie vrijstaand bad
Natural wellness vloer

Benieuwd of deze badkamertrend bij jou past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de StijlAnalyse.

Start StijlAnalyse

Veel wit met subtiele natuurtinten

Bij badkamertrend Natural Wellness draait het om ontspannen en het kleurpalet draagt daar aan bij. De basis van deze badkamer is licht, fris en wit, zodat je optimaal tot rust komt. Natuurlijke houttinten geven kleur aan de badkamer en komen terug in meubels en accessoires zoals een hoge kolomkast en een badplank. Subtiele tinten die zijn geïnspireerd op de natuur, zoals zachtblauw, lichtgroen en grijs, maken de ruimte helemaal af. Natural Wellness zorgt dat de badkamer een rustpunt in jouw huis wordt, waar je even aan de dagelijks hectiek kunt ontsnappen.

Baderie - Thebalux badkamermeubel
Thebalux badkamermeubel past perfect in een natuurlijke badkamer.
Baderie - Natuurlijke badkamertrend

Hout

In deze trend worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en natuursteen. Met een houten badkamermeubel met leren grepen of een natuurstenen wastafelblad haal je buiten naar binnen. Of nog beter: een eigen sauna van blank hout! Keramisch hout zien we ook veel terug in vloeren en muren. Het is geen hout, maar vaak niet van echt te onderscheiden. De natuurlijke materialen worden aangevuld met rvs met een poedercoating of glanzend chroom. Door het tijdloze karakter is deze badkamertrend gemakkelijk te combineren met andere woonstijlen.

Baderie - Easy Drain douchegoot
Baderie - Grohe badkraan
Baderie - Sphinx badkamermeubel met lade indeling
Baderie - Badkamertrend natural wellness

Ben je er nog niet uit of deze trend bij je past? Onze badkamermeesters inspireren je graag! Vraag een adviesgesprek aan.

Afspraak maken
Naturall Wellness headerbeeld nieuw

Wil je meer inspiratie? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Formulier aan het laden...