Natural Wellness badkamer trend

Robuust en natuurlijk

Natural Wellness is een badkamertrend die zich bijna overal thuis voelt, wat uw woonsmaak ook is. De vormen zijn het beste te omschrijven als robuust, vloeiend en natuurlijk. Er is veel aandacht besteed aan vormgeving, waardoor de meubels en accessoires een lust zijn voor het oog. Neem een porseleinen waskom met een flinterdunne rand, die een handgemaakte uitstraling heeft. Of een doorleefde badplank, die zo uit het bos lijkt te komen. Zo maakt u van uw badkamer een sfeervolle en weldadige plek, waar het goed vertoeven is.

Naturel Wellness natuurlijke vloer
Naturel Wellness handige opbergboxen
Naturel Wellness natuurlijke vloer

Veel wit met subtiele natuurtinten

Bij badkamertrend Natural Wellness draait het om ontspannen en het kleurpalet draagt daar aan bij. De basis van deze badkamer is licht, fris en wit, zodat u optimaal tot rust komt. Natuurlijke houttinten geven kleur aan de badkamer en komen terug in meubels en accessoires zoals een hoge kolomkast en een badplank. Subtiele tinten die zijn geïnspireerd op de natuur, zoals zachtblauw, lichtgroen en grijs, maken de ruimte helemaal af. Natural Wellness zorgt dat de badkamer een rustpunt wordt in uw huis, waar u even aan de dagelijks hectiek ontsnapt.

Naturel Wellness wastafel Naturel Wellness planchet
Naturel Wellness badkamermeubel

Hout

In deze trend worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en natuursteen. U haalt buiten naar binnen met een houten badkamermeubel met leren grepen of een natuurstenen wastafelblad. Of nog beter: uw eigen sauna van blank hout! Keramisch hout zien we ook veel terug in vloeren en muren. Het is geen hout, maar vaak niet van echt te onderscheiden. De natuurlijke materialen worden aangevuld met rvs met een poedercoating of glanzend chroom. Door het tijdloze karakter is deze badkamertrend gemakkelijk te combineren met andere woonstijlen.

Naturel Wellness badkraan
Naturel Wellness douchedrain
Naturel Wellness badmeubel
Naturel Wellness lade badmeubel

Vraag de digitale trendkrant aan

Benieuwd naar dé badkamertrends van 2019? Vraag onze digitale trendkrant aan met meer dan 30 pagina’s badkamerinspiratie!