Toiletruimte ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw toiletruimte ontwerp

Met het 3D ontwerpprogramma* kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw toiletruimte.  

Start 3D toiletruimte ontwerpprogramma

* Vergeet uzelf niet te registreren wanneer u uw ontwerp wilt opslaan. Afhankelijk van uw internet verbinding, kan het opstarten van het 3D ontwerpprogramma enige tijd duren.

Toiletruimte ontwerp opslaan

Via Mijn Baderie heeft u de mogelijkheid meerdere toiletruimte ontwerpen op te slaan. Zo kunt u op een later moment verder met uw ontwerpen, uw ontwerpen op een later tijdstip terug bekijken of om op een gewenst moment uw toiletruimte ontwerp naar en showroom door te sturen.

Toiletruimte ontwerpen insturen

Bent u helemaal tevreden met uw toiletruimte ontwerpen? Wij bieden u de mogelijkheid om deze ontwerpen te versturen naar uw dichtstbijzijnde Baderie showroom. Daar zal de Baderie-adviseur uw ontwerpen bekijken. Met de Baderie-adviseur kunt u een afspraak maken om samen uw ontwerp uit te werken. Samen met de adviseur wordt aan de hand van uw wensen en ingezonden ontwerpen uw echte toiletruimte opgesteld.

Toiletruimtes ter inspiratie

Wilt u inspiratie bij het ontwerpen van uw toiletruimte? Baderie heeft toiletruimtes in verschillende stijlen voor u ontworpen! Tijdloos, stijlvol, landelijk, modern of volledig voorzien van de laatste trends en technieken? Onze adviseurs laten u graag de allerlaatste collecties van onze merken zien.