Baderie Woerden - Woerden


Grotere kaart weergeven

Over Baderie Woerden

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. daarom besteden we bij Baderie Woerden evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Het Baderie comfort

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort.
Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort! Ervaar het Baderie Comfort in onze showroom. U ontvangt dan meteen een tas met ons badkamerhandboek en inspirerende folders van onze A-merken.

Badkamer showroom Woerden

Baderie Woerden heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor u gemaakt zodat deze naadloos aansluit op uw wensen. 

Op vrijdagavond staan wij op afspraak voor u klaar. 

Woerden Baderie van het jaar