Baderie Wilms - Den Helder

Baderie Wilms

Over Baderie Wilms - Den Helder

Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik.

Op afspraak: de showroom is op afspraak ook buiten openingstijden open.

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Baderie Wilms heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D ontwerp op maat voor u gemaakt ,zodat deze naadloos aansluit op uw wensen. Er is al een complete Baderie badkamer, voor de totaalcomfortprijs van EUR 9.995,-. Een vaste lage prijs, inclusief installatie door onze eigen vakmensen!

Ervaar het Baderie Comfort in één onze showrooms. U ontvangt dan meteen ons gratis Badkamerhandboek, boordevol inspiratie, tips en ideeën.