Baderie Snijders - Weert

Baderie Snijders

Baderie Snijders al ruim 40 jaar de badkamerspecialist in de Weert 

Snijders Installatiebedrijf is in 1972 opgericht en dus al ruim 40 jaar de badkamerspecialist in de regio Weert. In 2004 is het bedrijf aangesloten bij Baderie en verhuist naar de Moesdijk in Weert, waar een mooie showroom is gebouwd! Bij Baderie Snijders kunt u terecht voor een nieuwe of renovatie van uw badkamer en toiletruimte. Dit is niet alles! Ook voor verwarming, gas, riolering, loodgieterswerk en elektra kunt u bij ons terecht. 

Complete badkamers bij Baderie Snijders

Complete badkamers, samengesteld door topontwerpers vindt u in onze showroom! Alle elementen in deze badkamers zijn op elkaar afgestemd, zo krijgt u snel een idee van de mogelijkheden. Ook de Baderie All-in badkamers kunt u in onze showroom in Weert bekijken. Baderie All-in is uw nieuwe badkamer inclusief alle producten én volledige installatie! En dat al vanaf € 9.995,-.

Ervaar Het Baderie Comfort in onze showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Weert, zodat u onze collectie badkamers en sanitair kunt bekijken. Onze badkamerspecialisten staan uiteraard voor u klaar en maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp op maat dat geheel bij uw wensen aansluit. Bij uw bezoek aan onze showroom ontvangt u een tas met het Badkamerhandboek, inspirerende folders van onze A-merken en interessante kortingscheques.

Plan een afspraak met onze badkamerspecialist