Baderie Smit - Utrecht

Baderie Smit

Over Baderie Smit

Baderie Smit heeft een moderne showroom volgens het Baderie 21e eeuw concept. Het bedrijfspand, waarin zowel Smit Installatietechniek als de Baderie gehuisvest zijn, is gelegen aan de Savannahweg 3 in Utrecht. In 1946 is het bedrijf opgericht in Maarssen-dorp. Inmiddels is het bedrijf dermate uitgegroeid tot de sanitairspecialist van de regio. 

Badkamer showroom Utrecht

De nieuwe showroom is geheel ingericht volgens het Baderie 21e eeuw concept. De stijlen: modern, sfeervol, design en klassiek zijn duidelijk herkenbaar. Er is een zeer ruime keuze in sanitair van bekende A-merken. Ons eigen Baderie huismerk bestaat uit goede sanitairproducten voor een redelijke prijs met een uitstekende kwaliteit.

Kom kijken in de Fit-feeling hoek, een Wellness corner met o.a. stoomcabines en whirlpools. Er is een ruime tegelkeuze en ook voor de accessoires bent u bij Baderie Smit aan het goede adres. Voor leuke cadeaus voor verjaardag, kerst, vader- en moederdag kunt u terecht in de badshop met diverse badgeuren, badtextiel, badkamerradio's, zeepdispensers etc. Zelfs voor een televisie in de badkamer kunt u naar Baderie Smit!

Badkamers Utrecht

Baderie Smit renoveert en/of bouwt sanitaire- en relaxruimten in eigen beheer. Uw plannen worden met ervaren verkopers in de showroom besproken aan de hand van een 3d tekening op de computer. Nadat in de showroom uw dromen werkelijkheid beginnen te worden, volgt een uitgewerkt voorstel dat in de showroom besproken wordt. Nadat de startdatum van de renovatie van badkamer en/of toiletruimte bekend is, volgt een gedetailleerde werktekening. Na goedkeuring van genoemde tekening kan gestart worden met de renovatie, waarbij de uitvoering plaatsvindt met eigen allround personeel onder leiding van een projectleider.

De communicatielijnen van verkoop naar uitvoering zijn kort, en dat is wel zo prettig. Wij staan bekend in de regio Utrecht om onze service en klantgerichtheid en de realisatie van prachtige badkamers en toiletruimten welke hoogwaardig zijn afgewerkt.

Waar ligt onze badkamer showroom?

Ook voor de levering van los sanitair, tegels en het benodigde aansluitmateriaal kunt u bij het team van Baderie Smit terecht. Met advies voor of tijdens de renovatie, kan ook de handige doe-het-zelver terecht aan de Savannahweg 3 in Utrecht. Het tekent de doelgerichtheid van Smit Installatietechniek, en dat al 60 jaar lang in uw regio!