Baderie Sikma - Sneek

Baderie Sikma Sneek

Over Baderie Sikma Sneek

Alweer 10 jaar geleden zijn Sikma Installatie en Baderie Sikma vanuit de binnenstad verhuisd naar industrieterrein de Houkesloot . Van die beslissing hebben we nog steeds geen spijt. In het moderne pand kunnen we onze klanten met een gerust hart welkom heten. Sikma installatie is al meer dan  65 jaar een begrip in Sneek en omstreken.

Installatiebedrijf Sneek

Een all-round installatiebedrijf met als slagroom op de koffie een prachtige Baderie. In al die jaren is er veel veranderd. Zo hangt in onze kantine nog een foto van opa Sikma die in kostuum aan het werk ging om het dakwerk te vervangen bovenop de watertoren in Sneek van maar liefst 44 meter hoog en zonder valbeveiliging. Dat zul je nu niet meer meemaken, het is een stuk veiliger geworden. Wat niet is veranderd is het belang van de klant dat staat voorop en waar mogelijk zullen wij alles in het werk stellen om de klant naar tevredenheid te helpen. Of het nu gaat om een cv installatie of een nieuwe badkamer.

Onze passie is en blijft het ontwerpen en bouwen van badkamers waarbij wij het voor onze klanten zo comfortabel mogelijk maken.