Baderie Reusken - Vaassen

Baderie Reusken

Over Baderie Reusken

Een badkamer kunt u overal kopen. Dat is geen punt? Aanbieders te over. Toch zijn er goede redenen om voor Baderie Reusken te kiezen. Onze ruime showroom van 450 m2 biedt u alle topmerken op sanitair gebied. Daarnaast hebben we ons eigen Baderie huismerk. Een goed product voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maar de beste reden om voor Baderie Reusken te kiezen, zijn onze mensen. Vakkennis, passie voor sanitair en inlevingsvermogen in uw situatie geven ons de mogelijkheid om voor u uw droombadkamer te realiseren.

Badkamer showroom Vaassen

Een badkamer is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over één nacht ijs. Van ontwerp tot installatie werken we uit in elk detail. U heeft de garantie dat uw badkamer uitsluitend gebouwd wordt door vakmensen die gebruik maken van de beste materialen. Naast de fabrieksgarantie op de producten krijgt u daarom ook een kwaliteitsgarantie van twee jaar op het installatiewerk.  Maar mocht u delen van de realisatie zelf willen verzorgen dan kan dat natuurlijk ook. Wij helpen u graag op weg en zorgen ervoor dat de sanitaire producten op tijd op de juiste plaats geleverd worden.

Naast complete badkamers bieden wij een verrassend assortiment accessoires aan. Leuk als cadeau of voor uzelf. Loop gerust eens binnen en maak kennis met ons bedrijf.