Baderie Piels - Rosmalen

Baderie Piels

Over Baderie Piels

Een showroom van twee verdiepingen vol met prachtige badkamers, sanitair, sfeerhaarden, tegels en wellnessvoorzieningen. Dat is wat Baderie Piels u graag wil laten zien. Al vijftig jaar zijn we een erkende leverancier van uw comfort voorzieningen in de omgeving van Den Bosch, maar vooral in heel Noord Brabant. Een ruime en toch overzichtelijke showroom waarin u naar hartelust kunt shoppen. Natuurlijk staan onze adviseurs u graag te woord en mag u van hen een professioneel advies verwachten.

U kunt bij ons terecht voor uw sanitair, complete badkamer, sauna, stoomkabine, tegels, douche, badkamer meubels en kranen. We beschikken ook over een speciale sfeerhaard afdeling waar u terecht kunt voor uw haarden, sfeerhaarden, gashaard, kachels, houthaard en meer. We zijn de haarden specialist in Den Bosch en omgeving!

Als u uw keuze eenmaal gemaakt heeft, gaan onze monteurs bij u aan de slag. Snel en vakkundig zorgen ze voor alle voorzieningen en monteren ze de producten perfect af zodat ze aan al u comfort wensen voldoen. U kunt ervoor kiezen de montage volledig aan ons over te laten, zelf ook mee te helpen of zelfs de hele montage zelf ter hand te nemen.

Bij Baderie Piels zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. We nodigen u dan ook van harte uit om kennis te komen maken.

Ga naar de website van Baderie Piels