Baderie Nijhof - Baarn

Nijhof pand

Over Baderie Nijhof

Maak kennis met Het Baderie Comfort bij Nijhof. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik.

Badkamers Baarn

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie Nijhof evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Baderie comfort

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Baderie Nijhof heeft een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D ontwerp op maat voor u gemaakt zodat deze naadloos aansluit op uw wensen.

Waar ligt onze badkamer showroom?

Kom langs bij Baderie Nijhof aan de Minervaweg 3 in Baarn en haal GRATIS het extra dikke Badkamerboek boordevol assortiment, nieuws, informatie, tips en leuke ideeën over alles wat met de badkamer te maken heeft.