Baderie Middelburg - Middelburg

Baderie Middelburg

Over Baderie Middelburg

Badkamer showroom

Loopt u gerust eens binnen bij Baderie Middelburg. U hebt bij ons ontzettend veel keus dankzij ons brede assortiment. En wilt u buiten openingstijden langskomen? Dan kan dat op afspraak.

Badkamers Middelburg

De gedegen adviezen, de jarenlange ervaring en een excellente service hebben van Baderie Middelburg een gerenommeerde onderneming gemaakt. Baderie Middelburg is in november 1992 opgericht en begon met een kleine badkamerwinkel in de binnenstad van Middelburg. Op dit moment heeft Baderie Middelburg zo'n 25 medewerkers en een toonzaal met vele modellen grote en kleine badkamers in zowel moderne als klassieke stijl. Vele zaken in de winkel kunt u werkend beoordelen.

Uw badkamer op uw manier

Alle werkzaamheden om uw droombadkamer te maken, worden door Baderie Middelburg zèlf uitgevoerd met eigen personeel. Wij streven er naar om één van onze vakmensen de hele badkamer te laten bouwen. Die doet dus leidingwerk, tegelwerk, timmerwerk, plafondafwerking enzovoort. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid ligt dus geheel bij Baderie.
Uiteraard spreken wij van te voren af wat de badkamer gaat kosten en welke werkzaamheden wij komen uitvoeren, zodat u bij ons niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Alles voor uw badkamer

U kunt er ook voor kiezen een deel van de werkzaamheden door Baderie uit te laten voeren en een deel zelf te doen. Of u helpt gewoon het hele karwei mee.
Wanneer u zelf aan de slag wilt gaan is Baderie Middelburg ook het juiste adres. Bij ons stopt het niet bij de levering van de materialen. Omdat wij zelf badkamers bouwen, kunnen wij u ook het juiste advies geven hoe u de bouw het beste kunt aanpakken. Ook de benodigde bouwmaterialen kunt u bij ons aanschaffen.

Of u de badkamer wilt laten plaatsen, deels wilt laten plaatsen of helemaal zelf wilt gaan plaatsen: Baderie Middelburg is voor u het beste adres!