Baderie M&O Techniek - Wormer

Baderie van het jaar MO-techniek

Over Baderie M&O Techniek
 

Baderie M&O Techniek dé badkamerspecialist van de Zaanstreek

Al 20 jaar is Baderie M&O Techniek te Wormer de badkamerspecialist van de Zaanstreek. Niet alleen voor een prachtig verbouwde badkamer of toilet kunt u bij Baderie M&O Techniek terecht, maar ook op het gebied van totaalinstallaties, zonnepanelen en verwarming zijn wij een zeer betrouwbare, innovatieve partij. Voor een goed advies nemen wij graag ruimschoots de tijd voor u. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is, zullen wij te allen tijde contact met u opnemen om de afspraak te bevestigingen of op een ander tijdstip te laten plaatsvinden.

Comfortabele en functionele badkamers

Bij Baderie M&O Techniek besteden we evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit, want uw nieuwe badkamer of toilet moet er uiteraard fantastisch uitzien en heerlijk comfortabel zijn in gebruik. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct als u een badkamer van Baderie M&O Techniek binnenstapt.

Totstandkoming van uw badkamer

Wij begeleiden u bij elke stap en uw wensen vormen daarbij uiteraard het vertrekpunt. Aan de hand van een uniek 5 stappenplan maken wij de totstandkoming van uw badkamer inzichtelijk. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Baderie M&O Techniek brengt u graag op ideeën met praktische, slimme en gewoon hele mooie badkamer. Dat vinden wij ook Het Baderie Comfort.

Ruime collectie complete badkamers

In onze showroom vindt u een ruime collectie complete badkamers, die door onze topontwerpers zijn samengesteld. Zij hebben materialen, kleuren en producten zorgvuldig op elkaar afgestemd, ook het ontwerp is uiterst functioneel en de badkamers zijn samengesteld met sanitair van A-merken en het eigen Baderie merk.

Ervaar Het Baderie Comfort in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek aan onze showroom in Wormer te brengen, waarbij u onze ruime collectie badkamers en toiletruimtes kunt bekijken. Onze badkamerspecialisten staan uiteraard voor u klaar en maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp op maat dat geheel bij uw wensen aansluit. Bij uw bezoek aan onze showroom ontvangt u een tas met het Badkamerhandboek, inspirerende folders van onze A-merken en interessante kortingscheques.

Baderie van het jaar 2011-2012

Baderie M&O Techniek is verkozen tot 'Baderie van het jaar' 2011-2012! Voor de tweede keer ontvangen wij deze prestigieuze prijs. Tevens zijn wij wederom in de prijzen gevallen voor de 'Baderie van het jaar' 2012-2013 verkiezing. Lees meer over 'Baderie van het jaar'