Baderie Losser - Losser

Baderie losser

Over Baderie Losser

Onze showroom is helemaal vernieuwd volgens de laatste trends op badkamergebied. Bekijk hieronder de foto's voor een impressie. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en het Baderie Comfort te ervaren.

Badkamers Losser

Baderie Losser is een familiebedrijf dat al van oudsher is gevestigd in Losser. Sinds 1979 heeft Baderie Losser zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van complete badkamers. Ons doel is om dit op een verassend comfortabele wijze te bewerkstelligen gedurende alle facetten van oriëntatie tot realisatie van uw droombadkamer.

In onze zeer gevariëerde showroom kunt u op uw gemak een indruk krijgen van de vele stijlvolle badkamers en toilet opstellingen (ca. 50 opstellingen op 750 m2). Inclusief een grote wand en vloertegel presentatie van ca. 250m2.  

Waarom Baderie Losser

De beste reden om voor Baderie Losser te kiezen zijn de eigen mensen. Hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen maakt Baderie Losser zo bijzonder. Elke medewerker neemt de tijd voor u. De tijd om samen met u uw dromen te realiseren. Voor ons is dat logisch. Een badkamer koopt u immers niet elke dag. Daarom doen onze mensen hun uiterste best om iets bijzonders voor u op papier te zetten, om samen met u, uit ons grenzeloze aanbod de beste keuzes te maken.

All-round installatie bedrijf en tegelzetbedrijf:

Bij Baderie Losser kunt u ook terrecht voor een nieuwe cv-ketel, een sauna, een stoomdouche, maar ook een keukenkraan, onze installateurs zijn all-round. Onze tegelzetters/timmerlieden/stucadoors zijn vakkundig in het leggen van vloeren, het tegelen van badkamers, het realiseren van bijzonder stucwerk (beton look) in b.v. badkamers en keukens. Ook leveren en plaatsen ze allerlei soorten plafonds. 

Badkamer zelf doen, samen doen of laten doen

Een badkamer is een uitgave voor jaren. De installatie en begeleiding van uw nieuwe droombadkamer zijn van essentieel belang. Onze eigen vakmensen zorgen voor een snelle en uiterst comfortabele en nauwkeurige montage van uw droombadkamer. Baderie Losser is een landelijk erkend Uneto-Vni installatiebedrijf. 

Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door onze eigen vakmensen laten uitvoeren, kunnen we ook samen met u aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden zelf kunnen uitvoeren en wij de installatie kunnen verzorgen. Of kunt u de tegels zetten en plaatsen wij het sanitair. 
En mocht u zelf gouden handjes hebben, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een goed advies en leveren wij u de materialen aan. Tevens bieden wij u een goede installatietekening aan.

5 Jaar garantie op uw badkamer!

Zo'n garantie kunnen we alleen maar geven als we voor 100% achter onze mensen en produkten staan. Kortom, u heeft één aanspreekpunt voor de totale installatie. Tevens weet u vooraf wat uw badkamer gaat kosten, zodat u achteraf niet met een financiële tegenvaller wordt geconfronteerd. 

Nieuw bij Baderie Losser

Sinds kort kunt u bij ons een vijftal all-inclusive opstellingen (badkamers met montage) bekijken. Variërend vanaf € 9.500,- tot € 15.000,-. Deze badkamers zijn samengesteld uit topmerken en bieden wij u zeer scherp aan. Graag nodigen wij u uit deze badkamers te komen bekijken.

Ook hebben wij een volledig nieuw assortiment houtnerf pakketlook vloertegels, deze tegelvloer is niet van een echte pakketvloer te onderscheiden. Verkrijgbaar in grote en kleine formaten tegen superprijzen! En als u dan toch bij ons in de showroom bent dan willen wij u graag ons zeer ruime badmeubel assortiment met scherpe actie prijzen laten zien.

Wij zien u graag snel in onze showroom! 
Wilt onze showroom 's avonds bezoeken? Dit is op afspraak mogelijk. 

Showroom baderie losser Showroom van baderie losser Tegels in de showroom van Baderie Losser Showroom van Baderie Losser