Baderie Lemmerlijn - Margraten

Baderie lemmerlijn

Over Baderie Lemmerlijn

Wij zijn één van de ruim 50 Baderie showrooms in Nederland waar u terecht kunt voor al uw sanitair producten. Van complete badkamer tot toilet of een losse douchedeur om uw badkamers op te knappen; wij regelen het voor u. Onze showroom van ruim 400 m2 geeft u veel inspiratie. Alle topmerken hebben wij in ons assortiment opgenomen en daarnaast hebben wij het eigen merk ‘Baderie’. Het eigen merk is een complete lijn met badkamerartikelen, exclusief verkrijgbaar bij Baderie..

Van ontwerp tot realisatie

Elke badkamer wordt op maat gemaakt op basis van een uniek creatief ontwerp. Wij weten hoe we uw wensen realiseren binnen elke beschikbare ruimte binnen elk beschikbaar budget. Aan de hand van uw keuzes rekenen we de exacte prijs uit zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Daarna kan het echte vakwerk beginnen. Wij hanteren het principe: Zelf Doen? Samen Doen? Laten Doen? U kunt er namelijk voor kiezen om de installatie zelf te realiseren. Wij werken dan voor u altijd het hele traject uit op maat. Maar u kunt ook de complete installatie door ons laten verzorgen. Dit is inclusief sloopwerk, stucwerk, tegelwerk, leidingwerk, plafond en montage van sanitair.

1001 vragen – 1 handboek

Een nieuwe badkamer… waar moet u beginnen? Op het gebied van badkamers is namelijk oneindig veel keus. Voordat u een keuze maakt wilt u wel zien wat er allemaal mogelijk is. Lees daarom het Badkamerhandboek van Baderie boordevol informatie en inspiratie om zo tot dé droombadkamer te komen.
Kom naar onze showroom voor een gratis exemplaar. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies. Thuis inspireert u rustig in uw eigen tempo verder om uiteindelijk uw droombadkamer uit te kunnen zoeken. Tot ziens in onze showroom, onze adviseurs staan voor u klaar!