Baderie Leen - Hoofddorp

Baderie Leen

Over Baderie Leen

Baderie Leen maakt deel uit van Leen Installatiebedrijf. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw badkamer of toilet, maar ook voor uw cv-ketel, gashaard, allerhande loodgieterswerkzaamheden en verkoop van installatiematerialen. Het grote voordeel hiervan is dat u alles onder één dak kunt onderbrengen en één aanspreekpunt heeft.

Complete badkamers

In onze Baderie showroom hebben wij op ± 400 m2 een serie complete badkamers samengesteld die u in onze showroom kunt bekijken. Het sanitair, materialen en kleuren zijn door onze ontwerpers op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor u gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op uw wensen.

Badkamerontwerp

Graag maken wij met u zo'n ontwerp en aan de hand van de door u uitgekozen sanitaire producten en het ontwerp kunnen wij u een prijsgerichte offerte geven.Het maken van een ontwerp vergt enige tijd, daarom verzoeken wij u om van te voren een afspraak te maken. Tevens is het mogelijk om zelf gedeeltelijk de renovatie/aanleg te doen.

Baderie Leen is aangesloten bij Uneto-VNI. Dit betekent dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen met de beste materialen. U heeft dan naast de fabrieksgarantie op alle producten ook 5 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden.

Naast complete badkamers bieden wij een verrassend assortiment accessoires aan. Leuk als cadeau of voor uzelf.

Breng een bezoek aan onze showroom en u ontvangt dan meteen ons gratis Badkamerhandboek, boordevol inspiratie, tips en ideeën.